Empo TV

Foxx mistet lillesøsteren

Jamie Foxx's lillesøster, DeOndra Dixon, har gått bort, 36 år gammel. Dixon hadde Downs syndrom, og var ambassadør for organisasjonen Global Down Syndrome Foundation.

Publisert:

"Hjertet mitt er knust i en million biter", skriver Foxx i et Instagram-innlegg, og fortsetter: "Min vakre, elskelige søster Deondra har gått over i en annen dimensjon... Jeg sier "gått over", fordi hun vil alltid være levende ... Alle som kjente søsteren min, vet at hun var et skinnende lys". Han forteller videre at søsteren elsket å danse, og at hun pleide å stjele showet på enhver fest som hun var med på. Hennes favorittartist var Chris Brown, og i det samme innlegget tagger Fox Brown i en spøkefull kommentar om at han var DeOndras kjæreste.

I innlegget tenker den 52-årige filmstjernen tilbake på de gode stundene han hadde sammen med DeOndra; blant annet var hun med ham på Grammy Awards. Foxx skriver sluttvis: "Jeg elsker deg av hele mitt hjerte. Familien vår er sønderknust, men vi skal sette bitene sammen igjen med din kjærlighet".

Les hele saken: Jamie Foxx mistet lillesøsteren

Kilde: vg.no

Publisert av: Anders Teslo