Empo TV

HUMOR FOR BÅDE HUMOR OG HANFAR (OG MULIGENS ENDEL ANDRE OGSÅ)!

2. Rasistiske Mario.

Publisert:

En italiensk rørlegger som selv er innvandrer burde holde kjeft. Det landet hvor han har gjort størst lykke oppigjennom sin karriere, er jo nettopp det landet hvor folk flest har en tendens til og være rasistisk.

Kanskje han følte att det var på tide og ta hevn og si i fra?

3. Donald Trump i blender`n!

Fenomenet startet i år 2000 med en uskyldig liten frosk. Dette var startskuddet for en hel ungdomsgenerasjon med forbudt flashanimasjon som vi så på i smug på datarommet og skolebiblioteket lenge før smarttelefoner, laptoper og Happy Tree Friends var et faktum! Alle som har vokst opp på 90-tallet veit hva jeg snakker om: JOECARTOON! I de senere år har Joe bytta ut dyr med plagsomme kjendiser, og den som kanskje har gjort størst lykke er hele verdens hoffidiot: Donald Dust!

4. Gjenforeningsfest for mobiltelefoner!

Tiden går og verden utvikler seg og takke faen for det! Men hvordan ville det sett ut dersom forskjellige utgaver av noe vi ALLE har ett forhold til og bruker daglig, ville møttes og hatt fest? Ville det blitt en hyggelig stund der praten gikk løst om att tidene forandrer seg, og att i gamledager fikk man være glad for det man hadde? Eller ville det blitt en eneste stor mobbebonanza der ny teknologi hang ut den gamle uten tanke for att på den tiden var faktisk den gamle teknologien like hipp som den nye er nå? Som alltid har internett svaret!

5. Minesveiperfilmen!

Minebørster var kanskje det mest uforståelige av de klassiske Windows-spillene. Noen ganger tok jeg meg selv i og bare klikke rundt på måfå, og prøve så godt jeg kunne og unngå miner, andre ganger prøvde jeg og forstå og spille spillet ordentlig, se på tallene og klikke der det virka logisk. Uansett tok jeg meg selv alltid i og gi opp så fort att jeg aldri fikk gitt spillet en så grundig sjangse att jeg kunne vurdere saklig om jeg faktisk likte det eller ikke. Men konseptet miner er jo uansett spennende, og hva hvis Minebørster ble grunnlaget for en spennende krigsfilm der oppdraget var basert på kjedsomhet og ikke fred eller redning av konge og fedreland? Filmen kommer nok aldri til og bli laget, men traileren finnes i allfall!

6. Tetrisguden!

Et annet spill  som vi ALLE har ett forhold til uansett alder og teknologikunnskaper er Tetris! Men hva hvis neste brikke ikke ble tilfeldig bestemt av datamaskinen slik vi alle tror er tilfelle, men i stedet blir avgjort av en høyere makt? Da ville nok folk straks briefe litt mindre av hvor flinke de er!

Her skal dere få møte Guden Tetrisis!

7. Gutta etter kampen!

Rowan Atkinson er FABELAKTIG! Når man ser denne sketsjen hvor han spiller indisk kelner, er det faktisk imponerende hvor mye han går opp i rollen, hvor lik uttalen er, og hvor godt poengene sitter!

Men la oss kalle en spade for en spade: Det mest imponerende, med tanke på att han spiller en kelner som skal varte opp 9 halvfulle hooligans på vei hjem fra kamp, er att han faktisk er ALENE på scenen!

8. Hooligans på høyplan!

Vi fortsetter på fotballbanen! Denne gangen er vi tilbake i vårt kjære hjemland, og lar en avdød legende beskrive oppførselen til gutta fra sketsjen over, på en måte som IKKE kan beskrives! Den MÅ SIMPELTHEN BARE SEES! Dette er kanskje den morsomste norske sangteksten som noensinne har blitt skrevet!

9. NSB, De tar deg med!

Denne sketsjen er kostelig! For det første er den skrevet av 1 sang om dagen mannen Andreas Gregersen! For det andre har den ett VELDIG godt poeng! Grunnen til at folk var så misfornøyde med NSB, var jo att selskapet ble drevet som om det var Sesam Stasjon! Men hvordan ville det sett ut hvis dette faktisk VAR tilfelle?

Kanskje slik som dette her?

10. Når Drømmer Blir Virkelighet!

Vi avslutter på Sesam Stasjon med kanskje den sangen som til alle tider har festet seg mest i hjernen på alle vi som vokste opp med denne serien!

Sangen i seg selv er ikke så hysterisk morsom, men det er heller ikke humoren som gjør att jeg velger og legge den til i listen som klipp nummer 10. Sangen er med rett og slett som en liten påminner for alle som har glemt den. Ser man dette klippet først, vil man ha mye større forståelse for det som EGENTLIG er klipp nummer 10!

Sangen er jo basert på tidenes kanskje mest populære maskinspill, nemlig Flipper. Alle som har spilt flipper vet att hånden i starten av klippet, trekker i en utløser som sender avgårde en kule, og det vi ser er rett og slett innsiden av ett flipperspillkabinett. Men hvis dere er nostalginerder på samme nivå som jeg, så satt dere sikkert som barn og tenkte, HVORFOR I SVARTE GRØNNE har ALDRI noen spillprodusent FAKTISK PRODUSERT dette som ett EKTE FLIPPERSPILL??? Datidens teknologi gjorde det umulig, og i dag ville det enkle konseptet vært for kjedelig til att det ville være verdt produksjonskostnadene, men der det er vilje er det vei! Jeg oppdaget nemlig noe ganske fantastisk for ett par uker siden.

Koronaen gjør at man blir sittende og surfe på ganske mye unyttig drit, og det kan føre til at man av og til kommer over ting man ikke ANTE eksisterte, ikke fordi man søkte etter det, men bare som en tilfeldighet fordi man egentlig var på jakt etter noe annet. Da jeg satt og leste et intervju med opphavsmennene til denne sangen, om hvordan de faktisk fikk selveste The Pointer Sisters til og spille den inn i sin tid, kom jeg over en link til ett fanlaget spill på den offisielle hjemmesiden til Sesame Street, som er verdens lengstlevende barneprogram og som faktisk Sesam Stasjon er basert på. Derav navnet! Sesame Street hadde 50 års jubileum i fjor, og i den forbindelse ble det laget et flashbasert nettspill basert NETTOPP PÅ FLIPPERSPILLET FRA TELLESANGEN! Grafikken, effektene og handlingen er langt fra på høyde med andre flipperspill der ute, men med tanke på att spillet er produsert av amatører og fans slik som du og jeg, er det IKKE kvalitet og nyskapning som skal ha fokus her nå! Det eneste dere skal tenke på mens dere koser dere med dette er NOSTALGIBOMBE DELUXE!!! Jeg som fyller 34 i februar 2021, tok meg selv i og sitte 45 minutter i strekk og spille, mens jeg mimra som en gal!!! Det tror jeg GARANTERT dere også vil gjøre!

Derfor avslutter jeg denne lille listen, med en link til noe dere faktisk kan bruke BÅDE øya OG HENDA til! Nemlig og la drømmen fra barndommen bli virkelighet! Ha en riktig GOD JUL stillheten og anderledesheten til tross ALLE SAMMEN! Jeg gidder ikke ta meg bryet med og ønske Godt Nytt År. Hvorfor? Fordi med tanke på hvordan 2020 har vært, er ikke en gang ønskning nødvendig for att 2021 skal bli bedre!

Pinball - Number Count

Mattias Damsgaard Woodson