Empo TV

Kommer Nintendo Switch med en 4K-oppgradering i år?

Ifølge Bloomberg skal Nintendo - dersom alt går etter planen - avduke en ny og bedre versjon av spillkonsollen Nintendo Switch til sommeren, og lansere den før julerushet.

Publisert:

Ryktet har versert en stund, og 1. februar meddelte Nintendo at de ikke hadde planer om å gi ut en ny spillkonsoll i den nærmeste tiden. Men nå kan forfatterne bak Bloomberg-artikkelen - Takashi Mochizuki og Sohee Kim - fortelle at vi kan vente oss noen store forandringer når det gjelder oppgraderte Switch-konsollen. Bl.a. vil maskinen ha en OLED-skjerm på 7 tommer, mot dagens skjerm på 6,2 tommer. Videre vil den håndholdte skjermens oppløsning fremdeles være på 720 piksler, men dersom du kobler Switch'en til TV-en kan du med den nye konsollen få oppløsningen i 4K, noe som gjør at bildene vil bli skarpere og klarere.

I tillegg sier Yoshio Tamura fra DSCC til Bloomberg at den nye skjermen vil sørge for at konsollen bruker mindre batteri, byr på høyere kontrast og at responstiden muligens vil forkortes.

PS! Nintendo Switch ble lansert 3. mars 2017, og to år senere, fredag 20. september 2019, ble den håndholdte utgaven av konsollen, Nintendo Switch Lite, lansert.

Les hele saken: Rykte: Ny Nintendo Switch med større, bedre skjerm kommer fortsatt i 2021 (gamereactor.no)

Kilde: gamereactor.no, en.wikipedia.org

Publisert av: Anders Teslo