Empo TV

Medvind inviterer BPA-brukere til festkveld

Arrangeres på Møllefossen cafe på Lysaker tirsdag 18. april

Foto: Pxhere: Illustrerende bilde

Foto: Pxhere: Illustrerende bilde

Tirsdag 18. april inviterer BPA-organisasjonen Medvind assistanse til fest på Møllefossen cafe på Lysaker, for å feire BPA-assistentene. Festen finner sted fra kl. 18.00 til 21.00. BPA står for Brukerstyrt personlig assistanse.

Publisert:

Det er på høy tid med en feiring av de personene som sørger for vår frihet, likestilling og mulighet til å ta selvstendige valg, sier spesialrådgiver i Medvind Assistanse, Ida Hauge Dignes, til Handikapnytt. På tirsdagens fest blir det underholdning, takketale, mingling og tapas, så dersom du er BPA-assistent og har tid, kan du stikke innom. - En festkveld, med andre ord. Og alt er gratis, sier Dignes, som er ansvarlig for arrangementet. Hun forteller at alle er velkomne til festen, uavhengig av hvilken leverandør de er ansatt hos. Assistentene må gjerne ta med seg venner på feiringen.

Det er ca. 4000 mennesker i Norge som har fått innvilget BPA. innenfor assistentyrket er det ikke uvanlig at assistenten jobber alene sammen med arbeidsleder. Med andre ord; assistentene møter sjelden sine kollegaer. - Dette ønsker vi i Medvind assistanse å gjøre noe med. Derfor inviterer vi til kollegialt fellesskap og feiring av BPA-yrket, sier Dignes.

Les hele saken: Feirer BPA-assistentene med festkveld og fellesskap

Kilde: handikapnytt.no, medvindassistanse.no