Empo TV

"Sofa" gjør comeback - på TV2

Hva er det vi nordmenn liker å se på på TV? I januar er det premiere på TV2-programmet "Sofa", som baserer seg på NRK-programmet med samme navn som ble sendt fra 2014 - 2017.

Publisert:

"Sofa" anno 2021 vil være basert på samme oppskrift som moderprogrammet, men denne gangen vil vi få et gløtt inn i TV-kvelden til flere av våre kjendiser. Adam Schjølberg, som vi ble kjent med i NRKs "Sofa"-serie i 2015 gjør comeback, og denne gangen har han selskap av Jorun Stiansen. Andre kjendiser/par som skal se på TV er ekteparet Carl I. og Eli Hagen, Leif Einar Lothe aka. Lothepus m. familie, Petter Pilgaard og kjæresten Vendela Kirsebom, artist Jenny Jenssen og komiker Abubakar Hussein.

- Carl ser mest på nyheter og langrenn mens jeg ser på alt annet. Vi koser oss i helgene med god helgeunderholdning på skjermen, sier Eli Hagen i TV2s pressemelding, og legger til: - Vi ser lite på serier for vi klarer ikke å henge med på alle episodene. Vi så på "Sofa" når det gikk på NRK, og gleder oss til å være med i denne runden. Også Adam Schølberg ser frem til å være med. - Det var fantastisk å være med i "Sofa", og både jeg og Tore (Petterson - red. anm.) hadde mange flotte tv-øyeblikk i sofaen som framkalte både latter og gråt. Jeg sitter igjen med den erfaringen at det laget utrolig mye bra tv i Norge, sier Schjølberg. Når det kommer til hans forkjærlighet for skrekkfilmer, sier han: - Jeg elsker å skremme Jorun fordi hun er så lettskremt. Vi holder oss helst i tv-stuen når vi ser slike filmer, for går vi på kino er det så mye lyd fra henne og styr når hun blir skremt at vi vet aldri hvordan det ender.

Les hele saken: «Sofa»: - Gjør tv-comeback: - Fantastisk (dagbladet.no)

Kilde: dagbladet.no

Publisert av: Anders Teslo