Empo TV

Tre lystige fyrer gjør comeback

Siden oppstarten i 2003 har humortrioen Raske Menn - som består av Calle Hellevang-Larsen, Anders Hoff og Øyvind Rafto - underholdt Norge (og Sverige) med sketsjer som "Rødhette", "Donglebær-sangen" og "Verdenshistorien på 5 minutter". Etter 4 års fravær gjør trioen comeback, med show både i Oslo og Bergen.

Publisert:

Første show finner sted i Chateau Neuf torsdag 17. februar 2022, og Rafto lover at hjembyen deres - Bergen - også vil få besøk. - Vi starter i Oslo, også setter vi opp show videre i Norge basert på responsen. Men Bergen kommer vi til uansett. Det er jo en del bergensere i Oslo også, så de vil kunne se med én gang om de vil, sier Rafto til Bergensavisen. Videre forteller han at de gamle sketsjene: Vi lager bare revy basert på gamle slagere, så de blir garantert med. Det har imidlertid skjedd en del siden vi laget Verdenshistorien på fem minutter i 2003, så den må oppdateres litt.

Raske Menns debut var på Ole Bull Teater i Bergen, da trioen hadde premiere på "The Fast Show". Gjennom årenes løp har 300 000 publikummere vært til stede på showene deres, og trioen har også vunnet Komiprisene for årets nykommer i 2005, og Publikumsprisen for 2010. I 2012 ble programmet "20.00 med Raske Menn" sendt på TV2, men dette ble det bare én sesong av. - Det ble veldig mye å lage en time med sketsjer til TV i uka. Det ble slitsomt - både for oss og seerne, sa Øyvind Rafto til Dagbladet i desember 2012, da beslutningen om å stoppe etter én sesong var klar.

Les hele saken: Raske Menn: - Comeback (dagbladet.no)

Kilde: dagbladet.no

Publisert av: Anders Teslo