Empo TV

Klart for Idrettsgallaen 2021

Førstkommende lørdag er det klart for Idrettsgallaen 2021, som i år blir noe annerledes enn vanlig.

Publisert:

I motsetning til tidligere, vil det ikke være publikum til stede under sendingen, som skal sendes fra et studio i Nydalen i Oslo. Det skal deles ut 5 priser: Årets ildsjel, årets forbilde, årets kvinnelige og mannlige utøver, samt årets hederspris, og årets programleder, Johan Golden, ser frem til årets galla. - Jeg tenkte først at dette måtte være en ganske umulig utfordring, å feire idretten etter det unntaksåret vi har hatt. Men så har jeg innsett at det har skjedd mye i 2020, selv om de store mesterskapene har blitt avlyst. Vi trenger jo mer enn noen gang å løfte fram de store idrettsøyeblikkene og heie på folkene bak dem, sier Golden.

Noe som er like selvskrevent som priser under Idrettsgallaen er underholdningen. I år skal Vegard Bjørsmo fra Stjernekamp og horngruppa Blåsemafian opptre, mens humorist Jon Niklas Rønning står for den musikalske oppsummeringen av idrettsåret som gikk.

Idrettgallaen har vært arrangert årlig siden januar 2002, og meningen var å markere 20-årsjubilleet i Trondheim i 2021. På grunn av koronapandemien ble planene endret, og jubileumsfesten er flyttet til januar 2022. Årets sending, som er den 20. i rekken, kan du få med deg dersom du ser på NRK 1 eller NRKs nett-TV lørdag 9 januar, fra kl. 19:50.

PS! "Nytt på nytt", som Johan Golden er paneldeltager i, har sesongpremiere på NRK 1 fredag 15. januar.

Les hele saken: Johan Golden leder Idrettsgallaen – NRK Presse – Pressemeldinger, - bilder og kontaktinformasjon

Kilde: nrk.no

Publisert av: Anders Teslo