Filmspesial 14. januar

Anders er klar med siste nytt fra kinoens verden, og Carl-Edvard gir deg ukens filmanmeldelse.

Publisert: - Oppdatert: 18.01.2022 kl 09:54

Denne uka har Anders tatt for seg den femte "Skrik"-filmen i rekken, Carl-Edvard har sett den langt hyggeligere animasjonsfilmen "Familien Voff - alle trenger en venn", og ukas sniktitt er "Alt for Norge", dokumentarfilmen om Drillos. God filmhelg!

Ting å se på i karantene/ isolasjon

Ting å se på i karantene/ isolasjon

Serietips fra Elias

Publisert: - Oppdatert: 18.01.2022 kl 12:45

I denne koronapandemien vi fortsatt står i etter 2 år, er det viktig å ikke kjede seg når man er i karantene eller isolasjon. Det fins mange streaming-plattformer der man kan se filmer, deriblant Disney+, Discovery+ og TV2 Play, for å nevne noen.

Filmanbefaling

Freddy got fingered

Kultfilm fra 2001, svart komedie

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2022 kl 15:54

Når det kommer til filmer som beskrives som teit og uintelligent, er det spesielt en film som skiller seg ut. Den svarte komedien fra 2001, Freddy got fingered, ble kåret til å være en av de verste filmene fra dette året.

Filmanbefaling:

Mesterdetektiven Basil Mus (1986)

Kan han få has på Rottenikken?

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2022 kl 14:36

"Mesterdetektiven Basil Mus" er en Disney-tegnefilm fra 1986 og handler om musa Basil som er på jakt etter å stoppe storskurken Rottenikken.

Filmspesial 7. januar - Med Anders og Carl-Edvard

Hvilke filmer ble mest sett på norske kinoer i 2021?

Publisert:

Vi starter det nye året med en 10 på toppliste over de mest sette kinofilmene i året som gikk, og en sniktitt på noe av det vi har i vente i året som kommer. Og filmanmelderen har tatt for seg den mye omtalte "Don't Look Up" som er å finne på Netflix.

Den levende parken

Kristiansand Dyrepark:

Den levende parken

- Litt historikk om en av Norges største turistattraksjoner

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2022 kl 14:52

Det hele begynte en dag i 1964 da misjonæren Willi Tjomsaas fortalte at han ville starte en dyrepark i Kristiansand. Det var tydelig at ingen hadde hatt en sånn idé før, for mange var svært skeptiske og mente at Tjomsaas hadde gått fra forstanden. Han kontakter derfor noen som har økonomi ...

Filmspesial - med Anders og Carl-Edvard

Årets siste filmspesial.

Publisert:

Her kommer årets siste Filmspesial. Det blir trøffeldokumentar, Charlie Chaplin og Hercule Poirot. I tillegg anmelder Carl-Edvard, for anledningen på hjemmekontor, komedien "Just Friends". God jul, godt nyttår og god filmhelg!

Filmspesial 19. desember - med Anders Teslo

Anders gir deg siste filmnytt.

Publisert: - Oppdatert: 21.12.2021 kl 13:26

Keanu Reeves er tilbake som Neo i Matrix. God filmhelg!

"Verdens verste menneske" på Oscar-kortlista

Kan bli nominert til Oscar i februar

Publisert:

Den norske dramakomedien "Verdens verste menneske" har høstet heder og ære i inn- og utland, og nå er filmen med Renate Reinsve i hovedrollen havnet på Oscar-kortlista over utenlandske filmer. Det betyr at "Verdens verste menneske" kan bli tatt ut til selve Oscar-utdelingen, som finner sted ...

Filmanbefaling

Jakten på den forsvunne julenissen

Amerikansk-canadisk fantasy- og eventyrfilm fra 2010

Publisert: - Oppdatert: 22.12.2021 kl 12:20

Julenissen får tilsendt et brev med beskjed at hans gode venn Herr Hakkel Bakkel, som drev en lekebutikk i New York, har gått bort. Nå viser det seg at det står mye på spill for å redde driften av lekebutikken. Med en litt spesiell hjelper, forsøker han å redde bedriften fra konkurs og ...

Filmanbefaling:

Reisen til julestjernen

Ny versjon 2012

Publisert:

Reisen til julestjernen er opprinnelig et juleteaterstykke av manusforfatter Sverre Brandt. Fortellingen ble skapt i 1924 og samme år ble det vist som teaterstykke på Nationaltheatret for første gang. I 1976 ble eventyret utgitt som filmversjon i regi av Ola Solum og med artist og skuespiller ...

Klassisk julefilm:

Hjelp, det er juleferie!

- En film som må ses for at det skal bli jul!

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2021 kl 09:10

Denne filmen handler om alle fallgruvene som oppstår når storfamilien samles til julefeiring.

Filmspesial 10.desember - med Erling og Carl-Edvard

Publisert: - Oppdatert: 10.12.2021 kl 12:30

Få med deg siste episode av Filmspesial.

Parodier på kanten!

Parodier på kanten!

Parodier på populærkultur er bestandig morsomt!

Publisert: - Oppdatert: 14.12.2021 kl 12:52

Parodier på populærkultur er bestandig morsomt! Den formen for humor som de fleste liker best er jo den hvor de enten kan kjenne igjen seg selv, eller noen de kjenner. Men aller morsomst er det når humoren dreier seg om ting vi ALLE har et forhold til, da kan flere nikke gjenkjennende og le ...

Filmspesial 26. november

Publisert: - Oppdatert: 10.12.2021 kl 09:01

God filmhelg!

Kultfilm:

Just Friends

Publisert: - Oppdatert: 15.12.2021 kl 11:03

Hei og hå nå er det jul igjen, og da er det duket for årets første julekultfilmanmeldelse.

En sort enke på norgesbesøk

En sort enke på norgesbesøk

Publisert:

Våren 2019 var Scarlett Johansson på besøk i Norge, men hva hun gjorde, var uvisst. Nå er det ikke lenge igjen til vi får se resultatet.

Olsenbanden vender tilbake

Publisert:

Med unntak av noen Gjensidige-reklamer på midten av 2010-årene har det vært stille fra Olsenbanden. Men nå vender banden tilbake, for neste år er det premiere på "Olsenbandens siste skrik"!

Norge på det internasjonale filmlerettet

Publisert:

Er det én ting vi her oppe i lille Norge elsker, så er det oppmerksomhet fra utlandet. I dag skal derfor vi ta en titt på spor etter Norge i internasjonale filmer og serier.

Kulturnytt tirsdag 16. februar 2020

Publisert:

Den siste MGP-finalisten er funnet, og en norsk popyndling går til filmen. Her er ukas kulturnytt.

Med rett til å utsette*

Publisert:

Akkurat nå skulle vi ha sittet inne i en av landets kinosaler og kost oss med den 25. filmen om James Bond (også kjent som agent 007), "No Time to Die". Men dessverre; koronapandemien hjemsøker fremdeles verden, og flere kinofilmer har blitt utsatt. Under følger noen filmer som vi får håpe ...

Filmanbefaling: "Spies Like Us" (1985)

Publisert:

«Spies Like Us» («Spioner som oss») handler om de to ikke særlig talentfulle spionstudentene Emmet Fitz-Hume (Chevy Chase) og Austin Milbarge (Dan Aykroyd), som etter et halvhjertet forsøk på å jukse seg til bestått etteretningseksamen, ender opp med å bli brukt som en lokkeduer for en ...

THE HOMOLULU SHOW!

Publisert:

Skrevet av: Mattias Daniel Damsgaard Woodson Kortfilmer er geniale og fascinerende! På bare 30, 15, 10 eller 5 minutter, skal man gripe publikums interesse og prøve å formidle like mye på en like bra måte som i en vanlig lengre spillefilm! ...

Filmanbefaling: "Fargo" (1996)

Publisert:

Det er tid for å snakke om en klassiker fra 90 tallet: «Fargo» fyller 25 år i år. «Fargo» er et actiondrama hvor den svarte humoren sitter meget løst. Handlingen er lagt til Brainerd, Minnesota, hvor vi møter bilselgeren Jerry Lundegaard ...

Filmanbefaling: Tropic Thunder (2008)

Publisert:

Den stjernespekkede komedien «Tropic Thunder» kom ut i 2008 og ble en stor hit blant både publikum og kritikere. Filmen følger en gruppe skuespillere, ledet an av Ben Stiller i rollen som Tugg Speedman, som skal spille i en film basert på ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Empo TV bruker cookies (informasjonskapsler) til å forbedre nettstedet. Ved å godkjenne aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...