Empo TV

Filmspesial 14. juni:

Ny Disney/Pixar-langfilm!

«Innsiden ut 2» og «Til verdens ende» er blant ukas filmer

Foto: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Foto: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Hjertelig velkommen til ukens filmsending, der vi kan by på følgende: En ny hverdag i «Innsiden ut 2» – Og Carl Edvard har sett "Bad Boys: Ride or Die".

Publisert:

Vi begynner ukens filmsending med å reise til hjernens indre, for det er der Disney/Pixars 28. langfilm, «Innsiden ut 2», foregår. I Hovedkvarteret, kontrollrommet i ungjenta Rileys hjerne, ser følelsene Glede, Sinne, Sorg, Frykt og Avsky frem til at jenta deres blir tenåring. Men en natt blir Hovedkvarteret bygget om, og snart dukker et nytt familiemedlem – Angst – opp ved Hovedkvarterets kontrollpanel. Og Angst kommer ikke alene – hils på Misunnelse, Ennui og Forlegenhet!

Foto: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Foto: © 2023 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

I den norske versjonen hører vi bla. Line Verndal, Suzanne Paalgard, Benedicte Søreng og Natalie Bjerke Roland. Regi: Kelsey Mann, aldersgrense: 6 år.

Og etter denne emosjonelle og fargerike starten er det nå klart for ukas filmmix, og i dag handler det om Cornetto-triologien

Ukens neste film, «Til verdens ende», foregår i 1860-tallets USA. Når den egenrådige Vivienne forelsker seg i den danske innvandreren Holger Olsen, skiller den amerikanske borgerkrigen dem. Nå må Vivienne klare seg alene i parets hjem i Nevada, men i en delstat som styres av som styres av korrupte politikere og hensynsløse individer er ingen trygge.

Viggo Mortensen i TIL VERDENS ENDE
 Foto: Ymer Media / Marcel Zyskind

Viggo Mortensen i TIL VERDENS ENDE Foto: Ymer Media / Marcel Zyskind

I hovedrollene finner vi Vicky Krieps, Viggo Mortensen, Solly McLeod og Garret Dillahunt. Regi: Viggo Mortensen, aldersgrense: 15 år. (V)

Nå er det klart for ukens filmanmeldelse, og Carl Edvard – hva skal du snakke om i dag?

Foto: SF Studios

Foto: SF Studios

Bad Boys: Ride or Die
Terningkast: 5

Ukens forhåndstitt byr på et gjensyn med verdens sprøeste demon, for fredag 6. september er det premiere på «Beetlejuice Beetlejuice». Med andre ord: The juice is loose.

Foto: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Foto: © 2024 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Nå er det klart for filmnytt. Og Carl Edvard - kva slags filmnyheiter kan vi få sjå her i dag?

23 år etter The Lord of the Rings: The Return of the King får vi den fjerde Ringenes herre-filmen "Lord of the Rings: The Hunt for Gollum "

Og dermed er det bare å si takk for i dag – vi sees i neste uke.