Empo TV

Nå kan du bli kjent med oss

Empocast er en podkast som gjør at dere kan bli bedre kjent med oss som jobber i EmpoTv og få høre mer personlig fra hver enkelt.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2022 kl 15:20

Opptak i Empo studio
 Foto: Marte Shakuntala Elstad

Opptak i Empo studio Foto: Marte Shakuntala Elstad


Empocast ble laget for at vår egen lærekandidat skulle bli bedre kjent med noen av de hun jobber sammen med. I denne podkasten får dere også bli mer personlig kjent med ansatte sånn som Mats og Erling, som er bestevenner, men også veldig gode kollegaer, og som jobber mye sammen på oppdrag.
Dere får også bli kjent med to av våre egne reportere Anders og Birgitte, som deler sine interesser, kunnskap og egne opplevelser.
Bli også kjent med Empos filmanmelder, Carl-Edvard, som har noen fascinerende interesser og en veldig kul jobb.

Fra vår egen produsent for Filmspsial, Elias, får vi høre om hans største lidenskaper og hans historie.
Dere blir også kjent med noen fra produksjonsavdelingen. Først ut er Margrethe, som forteller om sine egne opplevelser i jobb og livet. Og hun har kanskje et lite dikt på lur?
Sist men ikke minst skal dere også få bli bedre kjent med to av våre LET-regissører og veiledere Torgeir og Rune, som forteller om seg selv og gir et lite innblikk i deres jobb og liv.

Dette blir spennende! Det kommer en ny episode hver torsdag fremover, og i første episode som kommer torsdag 10.mars møter dere Birgitte Falck-Jørgensen. Podcasten kan du høre her, på Spotify, eller der du vanligvis lytter til podcast.