Empo TV

Empo TV ansatt ble TikTok kjendis over natta

På appen TikTok er det mange som deler små videoer av fails, talenter, humor og dansing. Jeg har hatt konto i 2 år uten å legge ut noe. Det var fra og med nyttårsaften 2020 jeg begynte å laste opp innhold. Til nå har jeg lagt ut 27 ...

Publisert:

På appen TikTok er det mange som deler små videoer av fails, talenter, humor og dansing. Jeg har hatt konto i 2 år uten å legge ut noe. Det var fra og med nyttårsaften 2020 jeg begynte å laste opp innhold. Til nå har jeg lagt ut 27 klipp, men det var video nr.23, jodle-videoen som tok helt av. Før det hadde ingen av TikTok-videoklippene mine noe særlig seertall. 

Den 2. januar 2021 tenkte jeg; Hva om jeg bare legger ut en video av at jeg jodler det lengste jeg kan uten pustepause! Gjøre det samme som nederlandske musiker Thijs Van Leer fra bandet Focus gjør i sangen «Hocus Pocus». Jeg jodlet, publiserte og lastet opp videoen uten å tenke mere over det. Da jeg sjekket TikTok en del timer senere, var det plutselig mange som hadde sett den, hele 2718 personer!

Hadde aldri sett for meg at den skulle få så mye oppmerksomhet. Det var flaut, men samtidig veldig, veldig gøy! Familie, venner og folk jeg kjenner fra tidligere studier på Danvik folkehøgskole 2015/2016 har gitt meg masse gode tilbakemeldinger. De fleste tilbakemeldingene generelt er veldig positive, men også noen negative. Jeg bryr meg ikke så mye om de negative.

Det å bli kjent over natta og få massevis av oppmerksomhet på sosiale medier, var en rar følelse. Selv hadde jeg egentlig ikke drømt om det, så det kom veldig brått på. 

Jeg får fremdeles nye følgere og likes, ikke bare på jodle-videoen, men også det andre jeg har lastet opp på TikTok. Jodle-videoen er fremdeles den mest sette, med sine nå 1996 likes og 7625 kommentarer.

Se TikTok videon her: TikTok Eliaswiig

Skrevet av Elias Veine Wiig