Empo TV

Klassisk julefilm:

Hjelp, det er juleferie!

- En film som må ses for at det skal bli jul!

Denne filmen handler om alle fallgruvene som oppstår når storfamilien samles til julefeiring.

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2021 kl 09:10

Clark Griswald (spilt av Chevy Chase) gjør sitt ytterste for å skape en god gammeldags julestemning, men får problemer med både irriterende slektninger og teknisk utstyr som ikke funker helt som det skal. Dette er en morsom julefilm som mange kan kjenne seg igjen i, med god humor og god stemning som får inn julestemningen. Filmen er skrevet og produsert av John Hughes, som også to år senere skapte en annen juleklassiker nemlig «Alene hjemme».

Dette er en fin familiefilm, og er en artig film for barn selv om de ikke får med seg alt som blir sagt. Denne filmen er en flere kjenner seg igjen i førjulstiden; en hektisk mor, en far som gjør sitt beste, men det gjør det ikke enklere. Også har vi barna som er litt over alt som ingen helt klarer å ha styr på, og ungdommene som irriterer de yngre søsknene. Ja, jeg vet at denne filmen er gammel, men det er en klassiker som er verdt å se og, som kanskje kan få deg i julestemning hvis du ikke er det enda.

Denne filmen kan strømmes hos Viaplay, TV 2 Play, Strim og Amazon Prime Video. Kan leies hos Apple, Rakunten og på Google Play Film.