Empo TV

Gjenvalgt forbundsleder og ny generalsekretær

Norges Handikapforbunds landsmøte ble avholdt i helgen

Illustrerende bilde
 Foto: Pxhere

Illustrerende bilde Foto: Pxhere

I helgen ble Norges Handikapforbundets (NHF) landsmøte avholdt, og for første gang ble møtet arrangert uten en eneste korona-restriksjon. Og forbundets gjenvalgte leder, Tove Linnea Brandvik, hadde en marsjordre å komme med på møtet.

Publisert:

Marsjorderen lød "Skap trygghet". Utgangspunktet for oppfordringen var å ta vare på alle de nye som har kommet til, slik at NHF kan fortsette å fornye seg. Brandvik kunne fortelle Handikapnytt at hun er glad for at så mange har engasjert seg og vil delta i forbundet. - Veteraner som har vært her denne helgen, sier at dette kan ha vært det landsmøtet de kan huske med flest nye mennesker. Mange av de nye har deltatt aktivt i debattene, og det synes jeg er skikkelig artig, sier Brandvik, som ble gjenvalgt for fire nye år. Hun understreker at det er nødvendig å gi nye krefter trygghet til å utvikle seg og vokse i organisasjonen. - Trygge folk våger mer, sier Brandvik, som kunne fortelle at landsmøtet gikk knirkefritt for seg.

Brandviks første periode ble i stor grad preget av koronapandemien og uventede uroligheter innad i organisasjonen. Som følge av at det ble varslet om arbeidsmiljøproblemer måtte generalsekretæren trekke seg, men under årets landsmøte ble Bjarne Kristoffersen valgt til NHFs nye generalsekretær.

Les hele saken: Brandvik: – Vi må ta vare på fornyelsen

Kilde: handikapnytt.no