Empo TV

FFO jubilerer - medvirkning en fanesak i 70 år

[b]Siden Funksjonshemmedes fellesorganisasjon ble stiftet i 1950 har behovet for medvirkning vært en stor og viktig fanesak. [/b]FFO mener behovet for brukermedvirkning er stort på flere arenaer i samfunnet. Organisasjonen har kommet langt, men vi ...

Publisert:

Siden Funksjonshemmedes fellesorganisasjon ble stiftet i 1950 har behovet for medvirkning vært en stor og viktig fanesak. FFO mener behovet for brukermedvirkning er stort på flere arenaer i samfunnet. Organisasjonen har kommet langt, men vi er ikke i  mål ennå. I anledning 70-årsjubileet inviterer FFO tiljubileumsseminar.

Det digitale seminaret avholdes fredag 13. november kl. 12.00 – 13.30  Øverst på agendaen står brukermedvirkning. De har invitert ansvarlige politikere, etatsledere og forskere til å dele ambisjoner og utfordringer, kanskje løsninger også? Erfaringer fra brukere får også en viktig plass på seminaret. Innlegg fra alle involverte skal strømmes direkte digitalt via nettleser. Det er ikke behov for spesiell programvare eller brukerregistrering.

Alle påmeldte får tilsendt link i forkant av seminaret og kan stille spørsmål via chat underveis.

Seminaret ledes av journalist Erik Aasheim. Saken er fra FFO. no

Publisert av Birgitte Falck-Jørgensen

FFO.no: Jubileumsseminar - På lag med brukerne