Empo TV

Amandanominasjonene er offentliggjort

Onsdag ble det klart hvilke filmer som er nominert for de ulike Amandaprisene. Prisene skal deles ut under gallaen Amanda 2021, som finner sted lørdag 21. august, og en av dem som er nominert i år er Pål Sverre Hagen, som kan få prisen "beste mannlig skuespiller" for sin innsats i filmen "Dianas bryllup".

Publisert:

- Det er veldig kjekt. Det er sånn spesiell aura knyttet til Amandaprisen, så jeg tror at alle som jobber med film i Norge blir glad når det skjer, sier Hagen til TV2-programmet God Kveld Norge. Han vant også Amandaprisen for beste mannlige hovedrolle i 2013, for innsatsen i "Kon Tiki" (2012), og er nominert for tredje gang.

I det siste har Hagen også vært å se i NRK-serien "Exit", der han spiller William. Og det er én ting folk ser etter hver gang de ser Hagen. - Exit er jo tv-serie, og tv er det jo veldig mange som ser, og særlig den serien. Men det er overraskende mange som kikker på kinnet for å se om arret i serien faktisk er der, sier Hagen, og fortsetter: - Jeg har oppdaget et behov for å si til naboer og nye folk, at det er ikke hele storyen. Det kan ta litt tid for folk å forstå at man er en helt vanlig person, hvis man har fått et litt sterkt inntrykk fra tv.

Det er 22 Amandapriser som skal deles ut 21. august, hvorav 19 av dem har offentliggjort har offentliggjort blant årets nominerte finner vi "Generasjon Utøya" (beste dokumentarfilm og beste norske kinofilm), "Knutsen & Ludvigsen 2 - Det store dyret" (beste barnefilm), "Den største forbrytelsen" (9 nominasjoner) og "Ninjababy" (11 nominasjoner).

Les hele saken: Amandanominerte Pål Sverre Hagen: - Folk kikker etter arret på kinnet (tv2.no)

Kilde: tv2.no

Publisert av: Anders Teslo