Empo TV

Eurovision Song Contest 2021 avholdes som planlagt

[b]Det har nå blitt klart at Eurovision Song Contest (ESC), også kjent som det europeiske Melodi Grand Prix, skal avholdes som planlagt i Rotterdam fra 18 - 22. mai. En normal gjennomføring imidlertid utelukket.[/b] I følge nederlandske De ...

Publisert:

Det har nå blitt klart at Eurovision Song Contest (ESC), også kjent som det europeiske Melodi Grand Prix, skal avholdes som planlagt i Rotterdam fra 18 - 22. mai. En normal gjennomføring imidlertid utelukket.

I følge nederlandske De Telegraaf vil det senere bli kjent om det vil være publikum til stede i salen. Tidligere i år ble det lansert 4 alternativer, og nå er alternativ A utelukket. Alternativ B, C og D gjenstår, og ifølge produsent Sietse Bakker satser man nå på alternativ B, som gjør at alle må holde mist 1,5 meters avstand. Rotterdam skulle opprinnelig ha arrangert ESC i 2020, men pga. koronapandemien ble finalen utsatt til i år. Det kan nevnes at Rotterdam fikk ansvaret for årets finale etter at Duncan Laurence vant ESC 2019 for Nederland med låta "Arcade".

Les hele saken: Eurovision-finale med restriksjoner - VG Nå: Nyhetsdøgnet

Kilde: VG, wikipedia

Publisert av: Anders Teslo