Empo TV
Dracula
 Foto: Nordisk Film Distribusjon

Dracula Foto: Nordisk Film Distribusjon

Filmspesial 18. august:

Dracula vender tilbake!

Hjertelig velkommen til ukens filmsending, som foregår dagen før Amanda-utdelingen. Dette er det vi har å by på i dag: Et skrekkelig skipsmysterium i «Dracula: The last voyage of the Demeter» – og Carl Edvard har sett «Book Club: The Next Chapter». Vi har også tatt en titt på "Blue Beetle", mens ukens forhåndstitt blir på "Wonka"!

Publisert:

Sist oppdatert: 21.08.2023 kl 14:07

En ny superhelt er på vei til kinolerretet, og denne gangen er det "Blue Beetle" som får sin egen film. Blue Beetle, eller Jaime Reyes, er en tegneseriefigur fra DC Comics, og har tidligere blitt presentert på TV-serien "Smallville". Nå får han endelig sin solofilmsjanger.

I filmen "Blue Beetle" følger vi Jaime Reyes, en tenåring som oppdager et mystisk scarabé-armbånd som gir ham superkrefter. Han blir Blue Beetle, og må lære seg å kontrollere og bruke disse kreftene til å redde verden fra ondskap. Filmen vil være en del av DC Extended Universe, som også inkluderer superheltene Batman, Wonder Woman og Superman.

Charlie og sjokoladefabrikken er en av de mest ikoniske barnebøkene og filmene gjennom tidene. Nå får vi endelig en ny film som utforsker historien bak den eksentriske sjokoladefabrikkeieren Willy Wonka. Filmen, som har fått tittelen "Wonka", vil være en prequel og fortelle om Wonkas tidlige liv før Charlie Bucket kom inn i bildet.

Regissøren for filmen er Paul King, som tidligere har regissert de populære "Paddington"-filmene. King er kjent for sin evne til å skape fantastiske verden med en blanding av humor, eventyr og varme.

Filmen "Wonka" er planlagt å komme på kino i 2023, og fans kan forvente seg en reise som utforsker Wonkas opprinnelse og hvordan han ble den sjokoladegeni vi kjenner og elsker.

Skrekkfans kan glede seg til en ny film om den legendariske vampyren Dracula. I "Dracula: The last voyage of the Demeter" følger vi den myteomspunnede reisen til Dracula om bord på skipet Demeter. Filmen er basert på Bram Stokers roman "Dracula" og vil gi oss et nytt perspektiv på historien.

Handlingen i filmen er satt til 1800-tallet, da skipet Demeter ble funnet ødelagt og forlatt i havet. Gjennom en rekke flashbacks får vi innblikk i de grufulle hendelsene som skjedde om bord på skipet. Mørke mysterier og spenning vil garantert være sentrale elementer i filmen.

I dagens sending har vår filmekspert Carl-Edvard fått med seg en forhåndsvisning av den kommende filmen "Book Club: The Next Chapter". Denne oppfølgeren til den populære komedien "Book Club" fortsetter historien om en gruppe kvinner som møtes for å diskutere bøker, men som også opplever romantikk og eventyr i sitt eget liv.

I "Book Club: The Next Chapter" følger vi igjen Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen og Mary Steenburgen i hovedrollene. Filmen tar oss med på et nytt og humoristisk eventyr der kvinnene utforsker kjærlighet, vennskap og livets mange utfordringer.

Carl-Edvard var begeistret etter å ha sett filmen og beskrev den som både morsom, hjertevarmende og underholdende. Han sa følgende: – "For fans av den første filmen er denne oppfølgeren et absolutt must-see. Skuespillerprestasjonene er strålende, og historien er både morsom og rørende på samme tid."

Dette var ukens filmanmeldelser og nyheter fra Empo. Vi håper du har fått inspirasjon til nye filmopplevelser og gleder deg til å se disse spennende filmene på kino i fremtiden. Ha en fantastisk filmkveld!