Empo TV

Gjennombrudd i vaksine-utviklingen - og andre koronanyheter

Under følger det noen nyheter som har med koronapandemien å gjøre.

Publisert:

I USA sier legemiddelselskapet Pfizer og det tyske bioteknologifirmaet BioNTech at deres vaksinekandidat er mer enn 90 prosent effektiv mot koronaviruset, dersom man sammenligner den med placebovarianten. Uttalelsen er basert på en foreløpig daraanalyse.

Les mer:

VG: PFIZER MED LOVENDE VAKSINERESULTATER

Joe Bidens koronateam er klart

Lørdag ble det klart at Joe Biden blir USAs neste president, og allerede nå er det klart at han setter en ekspertgruppe på 12 personer som skal rådgi ham i USAs kamp mot koronaviruset. Ekspertgruppa skal ledes av 3 personer, og i følge New York Times kommer disse til å være lederen av USAs helsekorps under Barack Obama, Vivek Murthy, FDA-leder David Kessler, samt epidemioligi-professor Marcella Nunez-Smith. Ekspertgruppens oppgave er å foreslå en plan for Biden, som han kan iverksette 20. januar, når han innsettes som president.

Les mer:

DB.no: Dette er Bidens coronalag

Digitale møtetype-test på NRK

Nå for tiden gjennomføres mange av møtene som vi skulle hatt på jobben, hjemmefra. I den forbindelse har NRK fått hjelp fra DNB, Norsk Hydro og Telenor til å lage en quiz hvor du kan finne ut hva slags type digital møtetype du er. Quizen finnes på nrk.no

Test deg selv - og lykke til!

NRK: Hvilken digital møtetype er du?

Publisert av Anders Teslo