Empo TV

Hva jeg gleder meg til etter koronaen:

Jeg gleder meg til den dagen Corona er borte, og hverdagen er tilbake til normalen igjen. Da er det veldig mye jeg ser fram til å kunne gjøre igjen.

Publisert:

Undertegnende ser virkelig fram til å kunne treffe og finne på ting med gode kamerater og venner igjen, og kunne invitere venner hjem til seg på besøk i leiligheten. 

Jeg har fått ny støttekontakt nylig, men det har vært veldig strengt om hva man kan finne på, så klart. Det vi har fått til å gjøre de siste ukene er å gå og/eller sykle turer ute med 1 til 2 meters avstand fra hverandre. Derfor ser jeg fram til, og gleder meg til Corona er borte, fordi da kan vi få til noe annet jeg liker veldig godt: Roadtrips, altså bilturer, på godt norsk. 

Det har det siste året vært veldig strenge reiseregler, så jeg har ikke kunnet dra til Sverige for å handle. Jeg savner å kunne dra til Sverige å kjøpe mat med hjem. Dessverre har ikke Norge like god mat alltid. Jeg har prøvd Fjordland-retter flere ganger, men blir alltid skuffet, og synes det ikke smaker noe godt. Matrettene (man kan fryse ned, og bare varme enkelt i mikroen) ifra Sverige smaker veldig godt. Det å ikke få kunne kjøpt disse rettene er veldig dumt. Derfor gleder jeg meg veldig til å få kunne dra over grensen å kjøpe mat igjen. Og også kjøre bilturer innover i Sverige også. Det er noe jeg ser fram til. 

Når Corona er borte, og livet er tilbake til normalen igjen, så gleder jeg meg veldig til Beat for Beat starter opp igjen, så jeg kan dra inn til NRK på Marienlyst å være publikum igjen.

Jeg gleder meg også til Focus skal begynne å turnere og holde konserter igjen. Da håper jeg det blir en konsert i Norge (som det faktisk etter planen skulle være på We Låve Rock Festival på Sekkefabrikken Kulturhus i Slemmestad, Asker et par dager før 17.mai). Jeg håper Focus kommer til Norge en ny dato etterhvert, så jeg kan få oppleve dem live igjen, og samtidig få brukt billettene jeg har brukt masse penger på. Jeg gleder meg også til å kunne reise ned til England eller Nederland, og kunne få oppleve mange konserter der, gjerne en hel turne.

Det å kunne få lov å kunne dra til både Sverige og Oslo igjen, uten å være redd for om man bryter regler, er noe jeg gleder meg til. 

Nå som sommeren er her, og flere og flere er vaksinert, går nok smitten ned. Da blir tiltakene lettet opp, og ting er mer eller mindre ganske normalt. Da skal jeg ta meg en tur til Aremark, og besøke besteforeldrene mine i Aremark, og kjøre rundt i mopeden igjen.

Skrevet av Elias Veine Wiig, på hjemmekontor