Empo TV

Kommende strømmetips fredag 5. februar 2021

For tiden ligger det mange filmer ute på strømmetjenestene, og flere er i anmarsj. Her følger tre Netflix-filmer som du snart kan se på fra sofaen, og det må nevnes at de ikke slippes på kino.  

Publisert:

”To All The Boys: Always and Forever” er den tredje og siste filmen i “To All The Boys”-triologien, som handler om Lara Jean (Lana Condor) og hennes opplevelser når det kommer til romantikk. Filmen får premiere fredag 12. februar, og er regissert av Michael Fimognari.

Se traileren her: To All The Boys: Always and Forever | Official Trailer | Netflix - YouTube

I ”Moxie”, som får premiere onsdag 3. mars, møter vi 16-årige Viv Carter, som får nok av trakasseringen og forskjellsbehandlingen på den videregående skolen som hun går på. Når hun får vite at moren hennes var med i ungergrunns-punkbevegelsen Riot Grrrl, bestemmer Viv seg for å starte en feministisk revolusjon på skolen. Regi: Amy Phoeler.

Se traileren her: Moxie | Official Trailer | Netflix - YouTube

Fredag 12. mars er det klart for ”Yes Day”, som handler om ekteparet Allison og Carlos Torres – samt deres tre barn. I løpet av 24 timer må ekteparet gå med på alt barna deres spør om, og det er strengt forbudt å si nei! Regi: Miguel Arteta.

Klippet som det lenkes til er ingen trailer, men derimot en oversikt over de som er med i filmen, samt litt info. Yes Day 2021 Trailer, Netflix, Official Cast, Plot, Time - YouTube

God filmhelg!

Skrevet av Anders Teslo