Empo TV

MER TULL OG LEVEN FRA VERDENSVEVEN:

Internett er som vi alle vet UENDELIG stort! Det finnes GARANTERT like mye tull som alvor der! Derfor skal dere (som om ikke de 10 linkene dere fikk sist var nok), her få ytterligere 10 forslag til 10 sider som bare er til for avslappingens, ...

Publisert:

Internett er som vi alle vet UENDELIG stort! Det finnes GARANTERT like mye tull som alvor der! Derfor skal dere (som om ikke de 10 linkene dere fikk sist var nok), her få ytterligere 10 forslag til 10 sider som bare er til for avslappingens, tullets og tøysets, tidsfordrivets og utsettelsens skyld! Men husk, kjære venner: Noe nyttig kan det kanskje komme ut av de allikevel, for som vi jo alle vet: “Salige er uvirksomhetens timer, ti da arbeider vår sjel”! Som sist er linkene tilfeldig plassert, da dette IKKE er en rangering!

1.MAT HODET!

Dette er en klassiker som de fleste garantert har vært borti før. Det skal nokså mye til og finne ut rundingsrekkefølgen, men har man først gjort det, og klart og runde spillet, kan man allikevel ha mye moro med og bare klikke rundt om kring og se hva som skjer.

Her har dere en fasit, for sikkerhets skyld: Feed The Head - Walkthrough

2.IKKE KLIKK HER!

3.TEGN OG GJETT MED GOOGLE!

Jeg kan faen ikke tegne! Men jeg kan tydeligvis tegne bra nok til att Google klarer og gjette HVA jeg har tegnet og det gjør GARANTERT du også! På 20 sekunder skal du rekke og tegne det du får beskjed om! Du trenger ikke være noen stor kunstner, bare tegne det likt nok til att Googles svar på SIRI, skal klare og gjette det!

4. FINN KUA! (FUNKER BARE MED LYD)

Dette er en slags “Tampen Brenner” lek med lyd! Du beveger musepila over skjermen på jakt etter ei usynlig ku. Jo høyere ropinga i øret ditt blir, jo “varmere” er du! 1 funnet ku gir 1 poeng! For hvert 5 poeng du får, får du tilgang til ett annet dyr du kan velge og finne!

5.TÅLMODIGHET ER EN DYD!

Mer er det vel ikke og si om den saken!

6.KATTESPRETTEN!

Når det høljer ned, pleier vi og si att det regner katter og bikkjer! Men for kattefrelste hadde det vært superdigg med en mulighet til og BOKSTAVELIG la det regne katter når som helst, hele året, UANSETT vær! Den muligheten FINNES FAKTISK, om enn bare digitalt, så er det i all fall bedre en ikke noe!

7.NUSSELIG MOPSEVASK!

JA! Det ER faktisk en Mops som slikker skjermen din fra innsida, og HVA SÅ?

8.IKKE GJØR EN DRITT PÅ 2 MINUTTER!

Denna er like enkel som den er genial! I 2 minutter skal du rett og slett ikke gjøre NOEN VERDENS TING! Hvis du så mye som kommer borti musa eller en annen tast, starter nedteller`n på nytt! Meningsløs og unyttig på den ene siden, avstressende og fornuftig på den andre!

9.TRENGER DU FLERE TIPS? LET SJØL DA VEL!

10.SLUTTEN PÅ INTERNETT!

Sånn, da var showet over! Ikke NOE MER og se her! Nå kan du gå tilbake til jobben din, lese en bok, ta deg en tur UT eller skape verdensfred!

Skrevet av Mattias Damsgaard Woodson