Empo TV

Nye nettfestligheter

2.VERDENS MEST EKSKLUSIVE NETTSIDE:

Publisert:

Stell deg i kø fordi internettets mest eksklusive nettsted bare slipper én person inn om gangen!

Folk venter timer og timer på å bruke bare 60 sekunder på det hemmelighetsfulle nettstedet: www.mostexclusivewebsite.com

Etter å ha skrevet inn webadressen, vil brukerne se hjemmesiden, og bli bedt om og skrive inn navnet sitt! Deretter, venting… venting… og atter venting? Hvorfor? Fordi for og få adgang på denne eksklusive side, må man kjøpe seg en gratisbillett gjennom og sende inn fullt navn, deretter blir man plassert i kø, til det blir din tur til og få DITT OG BARE DITT EGET EKSKLUSIVE KVARTER ALENE inne på siden! I følge denne artikkelen fra CNBC (på engelsk) ble nettsiden skapt på innfall, og bare et par tusen mennesker har faktisk kommet seg til selve nettstedet! Dette uttaler skaperen av siden, Justin Foley i ett intervju med CNBC! Foley forteller videre att over 100 000 har ventet i kø. Til slutt forteller Foley att nesten 400 000 allikevel besøker nettstedet mandager og tirsdager, i håp om og EN GANG EN VAKKER DAG rykke fremover i køen! Du snakker om FRITIDSPROBLEMER!

Når det gjelder tilbakemeldinger fra brukere som faktisk har KOMMET SEG INN, sier Foley:

Når det gjelder de som har kommet seg til nettstedet, har reaksjonene vært blandede, men for det meste positive. Alt mellom himmel og jord! Helt i fra: “Jeg ventet seks timer på dette ?!” til "rent kunstnerisk geni"! Joda! Foley har hørt det meste! Det som er på nettstedet er fortsatt et mysterium for alle som ikke allerede har fått tilgang til det ... og Foley vil heller ikke ut med det. Dessverre!

Publisert av Mattias Damsgaard Woodson