Empo TV

Savnet australsk 4-åring funnet i live

[b]Lørdag 16. oktober forsvant 4-årige Cleo Smith, etter at hun hadde vært på campingtur med familien. I etterkant ble det satt i gang en stor leteaksjon med både helikoptre og droner, og nå er den lille jenta funnet i live.[/b] - Det er en ...

Publisert:

Lørdag 16. oktober forsvant 4-årige Cleo Smith, etter at hun hadde vært på campingtur med familien. I etterkant ble det satt i gang en stor leteaksjon med både helikoptre og droner, og nå er den lille jenta funnet i live.

- Det er en fantastisk dag for foreldrene, og for hele Australia, sa politisjefen for West Australia, Chris Dawson, på pressekonferansen som foregikk onsdag morgen. Cleo ble funnet i et hus i kystbyen Carnarvon, som ligger ikke så langt fra stedet der hun forsvant: Blowhole Shacks. I etterkant av funnet er en 36 år gammel mann arrestert, og Dawson forteller at mannen samarbeider med politiet. Det er ikke meldt om noen andre mistenkte i saken. En rørt politimann som var med på redningsaksjonen kunne fortelle om øyeblikket da han fant Cleo. - Jeg spurte om navnet to ganger. Tredje gangen så hun på meg og svarte: Jeg heter Cleo. Han fortalte også om da jenta ble gjenforent med familien. - Vi har noen her som har lyst til å snakke med dere. Det var en fantastisk følelse. Det var en ære å få være med på denne gjenforeningen. Da Cleo så foreldrene, sa hun - Mummy!, og dermed var familien gjenforent.

I etterkant av redningsaksjonen ble Cleo fraktet til sykehus, der det ble klart at hun var ved god helse. Og statsminister Scott Morrison skrev følgende på Twitter da det ble klart at redningsaksjonen hadde vært en suksess: - Våre bønner er hørt.

Les hele saken: Savnet fireåring funnet i live etter tre uker – VG

Kilde: vg.no

Publisert av: Anders Teslo