Empo TV

Sean Connery døde med demens

De siste årene han levde led han med sykdommen og døde fredelig mens han sov med familien rundt seg. Sykdommen slet på sier hans kone Micheline Roquebrune (91) til Mail on Sunday, ifølge AFP. Hun var sammen med ham hele tiden til han bare ble ...

Publisert:

De siste årene han levde led han med sykdommen og døde fredelig mens han sov med familien rundt seg. Sykdommen slet på sier hans kone Micheline Roquebrune (91) til Mail on Sunday, ifølge AFP. Hun var sammen med ham hele tiden til han bare ble borte. Han fikk siste ønske oppfylt om bare å gå bort uten noe oppstyr, sier Micheline Roquebrune. Ekteparet møttes på en golfturnering i 1970 og giftet seg i 1975.– Han var herlig, og vi hadde et vidunderlig liv sammen. Han var prototypen på en mann. Det kommer til å være svært vanskelig uten ham, det vet jeg. Men det kunne ikke fortsette for evig, og han forlot oss fredfylt, sier Micheline Roquebrune, som også delte et bilde av Connery og seg selv – tatt 6. mai på deres 45-års bryllupsdag. Der holder han henne godt i hånden. Sean Connery var skotsk skuespiller og ble den første filmatiserte 007-agenten James Bond .

Han skal begraves i en privat seremoni og minnestunden blir avhold senere. Nå hylles han også av sine etterfølgere i 007-rollen, blant dem Pierce Brosnan. – Du var min største James Bond da jeg var guttunge, og da jeg ble voksen mann og selv spilte James Bond, kastet du en stor og praktfull skygge som vil leve videre for alltid, lyder Brosnans minneord. – Han var litt av en fyr, og en tøffing, skrev USAs president Donald Trump på Twitter, ifølge AFP. Både Sean Connery og Donald Trump var golf-fanatikere.

Les mer om ikonet og skuespilleren på Nnrk.no/ytring/_-sean-connery-er-for-lengst-i-kategorien-for-legender-1.15224897

Nyheten er hentet fra Stavanger Aftenblad

aftenbladet.no/kultur/i/0KKbm2/sean-connery-led-av-demens-fikk-oppfylt-sitt-siste-oenske

Postet av Birgitte Falck-Jørgensen, 2. november 2020