Empo TV

Solbakken blir HamKam-vikar

Leder den ferske Eliteserie-klubben på starten av året

I desember i fjor rykket fotballklubben Hamarkameratene, også kjent som HamKam, opp til Eliteserien. Nå er det klart at landslagstrener Ståle Solbakken vikarierer som klubbens trener for en kortere periode.

Publisert:

Hamarkameratene, som spiller på Briskeby gressbane, har vært på jakt etter en ny trener siden Kjetil Rekdal sluttet i jobben, og begynte som Rosenborg-trener, og Solbakkens nye trenerjobb er å lede treningene på torsdag, fredag og lørdag. - Kjetil Rekdal svikta jo hele byen, så da må noen andre overta, sier Solbakken humoristisk til TV2. Han legger til: - Dette er overhodet ikke snakk om noe langtidsprosjekt.

HamKams daglige leder, Bent Svele, er fornøyd med at landslagssjefen vikarierer som trener. - Det er veldig hyggelig. Han skulle egentlig vært i London på jobb, men det ble stoppet av korona. Derfor ble han værende hjemme på Hamar og vi spurte ham om han kunne lede noen treninger. Det synes han var greit og det er klubben veldig glad for, sier Svele til Dagbladet, og legger til: - Det er hyggelig og stas for gutta, så det blir en fin start på sesongen for oss. Det bør bli bra nivå på treningen, men det har det vært det siste året også. Det er fint at Ståle tar seg tid til dette.

Lars Bohinen har også vært aktuell som ny HamKam-trener, men i et intervju som Hamar Arbeiderblad (HA) gjorde med ham, tror ikke Bohinen at han er aktuell for klubben.

PS. Sist HamKam spilte på norsk klubbfotballs øverste nivå var i 2008, da Eliteserien gikk under navnet Tippeligaen.

Les hele saken: https://www.dagbladet.no/sport/blir-hamkam-vikar/75061008

Kilde: dagbladet.no, wikipedia

Publisert av: Anders Teslo