Empo TV

Til sjøs med Sommerskuta

Fra 6. juli - 15. august skal Sommerskuta - Statsraad Lehmkuhl - seile fra Havøysund i Nord-Norge, via Lerwick (Shetland), før turen ender ved Bratteklev utenfor Arendal. Og NRK skal dekke hele ferden - minutt for minutt!

Publisert:

Det er 12 programledere fordelt på 6 duoer som skal holde det norske folk med selskap gjennom sommerferien, og hver uke mønstrer en ny duo ombord. De 6 duoene er:

Uke 27: Amir Horori og Karen Marie Berg

Uke 28: Tamanna Agnihotri og Silje Nordnes

Uke 29: Linda Eide og Ronald Pulk

Uke 30: Adelina Ibishi og Tete Lidbom

Uke 31: Mari Garås Monsson og Rune Nilson

Uke 32: Emil Gukild og Selma Ibrahim

Prosjektleder Thomas Hellum, som har erfaring fra tidligere minutt for minutt-sendinger, ser frem til å kaste loss. - Jeg er spent. Akkurat det vi skal gjøre i sommer har vi ikke gjort før, sier Hellum, og fortsetter: - Vi har dedikerte og dyktige kollegaer både foran og bak kamera og ikke minst motiverte medseilere og mannskap om bord. Alle vil gjøre sitt ytterste for at dette skal bli en fantastisk seilas langs kysten av landet vårt. Jeg gleder meg til å ta med TV-seerne på eventyret.

PS: I år blir det ikke arrangert noe kveldsshow på kaia, men publikum blir oppfordret til å vinke til Sommerskuta når den seiler forbi.

Les hele saken: Sommerskuta: Her er programlederne – NRK Presse – Pressemeldinger, - bilder og kontaktinformasjon

Kilde: nrk.no

Publisert av: Anders Teslo