Empo TV

TULL OG LEVEN FRA VERDENSVEVEN!

Internett er lærerikt, nyttig og kan gi svar på og lære deg nesten alt! Men visste du att det finnes sider på internett som er like unytte for hjernen din som milkshake er for kroppen? Her er en liste over det jeg mener er de 10 mest unødvendige, sprø, rare eller rett og slett fascinerende og annerledes tingene du kan finne på nettet! De første eksemplet på en slik meningsløs tulleside som vi alle husker, var nok Hamsterdansen fra 1997! Her er 10 slike sider, til glede, irritasjon og tidsfordriv!

Publisert:

 Rekkefølgen er tilfeldig, dette er IKKE en rangering!

1.ZOOMQUILT! <-Klikk på link

Her er det bare og lene seg tilbake og la seg begeistre! Kan bli kjedelig etter noen runder, men heldigvis finnes det 3 andre bilder og velge mellom.

2.BIG! LONG! NOW!

Ett kraftig smell med døren er som regel det ultimate tegnet på att man forlater en krangel i sinne! Men neste gang du har krangla, hvorfor ikke prøve og ROE sinnet ved og åpne uendelige dører, fremfor og skade den ene du har?

3.DASSPAPIR!

Pandemien har ført til att vi alle hamstrer dasspapir som gale!

Derfor gjør det vel ikke noe om vi sløser litt? Men for all del: Sløs BARE med den varianten som IKKE kan brukes der bak!

4.DRØMMEKNAPPEN!

Denne knappen er vel den verden trenger mer enn NOE ANNET akkurat nå!

5. VINDUSBYTTER`N!

Er vel bare og innse det først som sist, for tiden er vi alle fastlåst innendørs! Reising er det bare og glemme inntil, videre og vi er vel alle temmelig lei av og prøve og lukke øynene og drømme oss bort til et helt annet sted ved og bruke vårt eget vindu, når minnene om hva som faktisk skjuler seg utenfor er LIMT fast selv med øya igjen!

Det er der VindusBytter`n kommer inn i bildet! Den lar våre reiselystne kropper og drømmende sjeler, oppleve hva som foregår utenfor tilfeldige vinduer over hele verden! SAMTLIG utsyn er 100% ekte delt av vanlige reisekåte sjeler som deg og meg! VindusBytter`n er AKKURAT det vi trenger nå, en mulighet til og byttelåne det vi glaner på dag ut og dag inn og utforske den vakre planeten vår uten att vi må bevege på oss en eneste millimeter!

6.DEN HØYE HESTEN!

Overlegne bleier med digre egoer pleier man som regel og si att “Sitter på sin høye hest”, men selv ikke Donald Trump har så stort ego som overnevnte firbeinte venn!

7.WINDOWS VB (Veldig Bra Versjon)!

Digger du Mac hater du Windows og omvendt! Selv om Windows har fått mye tyn oppigjennom åra, og da SÆRLIG Vista, finnes det heldigvis en versjon som er verre!

8.STEIN! SAKS! PAPIR!

Før eller siden MÅTTE det bare komme, en digital utgave av verdens mest kjente avgjørelsesmetode!

9.PRIKKEKLIKK OG KOALAKIKK!

Poenget? Ikke annet en att oppdeling er avslappende og Koalabjørner er dritsøte!

10.GREVLINGORAMA!

Jeg tror vi alle etter og ha tatt en liten titt her, skjønner ENDA BEDRE enn vi gjorde før, hvorfor Knutsen og Ludvigsen klarer seg med 1 grevling!

Skrevet av Mattias Damsgaard Woodson