Empo TV

Klart for fotball-EM for kvinner

NRK og TV2 samarbeider om mesterskapet

26 år etter at fotball-EM for herrer ble arrangert i England, er det nå klart for kvinnenes EM, som skal finne sted fra onsdag 6. juli - søndag 31. juli. Vinnerlandet får løfte EM-trofeet på selveste Wembley stadion, og NRK og TV2 sørger for at mesterskapet kommer ut til de norske seerne.

Publisert:

- Vi gleder oss stort til EM fra fotballens hjemland. De norske jentene er utrolig sterke, og vi tror de kan nå langt i dette mesterskapet. Sammen med TV2 skal vi sørge for at det blir en ordentlig fotballfest i hele juli for alle som elsker fotball. Det er bare å glede seg, sier NRKs sportsredaktør Egil Sundvor. Vegard Jansen Hagen, som er sportsredaktør i TV2, følger opp: - Vi har store forventninger til sommerens fotballfest på TV2 og NRK. Kvinnefotball er i støtet som aldri før, Norge har et utrolig spennende lag og England kommer til å skape en fantastisk ramme rundt mesterskapet. Dette blir fotball på sitt aller, aller beste - for spillere, supportere og TV-seere.

Årets EM består av 16 land, og de norske fotballjentene er klar til å ofre alt. Norge møter vertsnasjonen England, Nord-Irland og Østerrike i gruppe A, og her er Norges kamper i gruppespillet (tidspunkt og kanal i parentes):

Kamp nr. 1: Norge - Nord-Irland (torsdag 7. juli kl. 21:00, TV2)
Kamp nr. 2: England - Norge (mandag 11. juli kl. 21:00, NRK 1)
Kamp nr. 3: Østerrike - Norge (fredag 15. juli kl. 21:00, TV2)

Kvartfinalene sendes mellom onsdag 20. juli og lørdag 23. juli, og starter kl. 21:00. Semifinalene, som også starter kl. 21:00, finner sted tirsdag 26. juli og onsdag 27. juli. Finalen finner sted på søndag 31. juli, sendes på NRK 1, og starter kl. 18:00.

Les hele saken: https://www.nrk.no/presse/nrk-og-tv-2-topper-laget-under-fotball-em-1.15996358

Kilde: nrk.no, wikipedia