Empo TV
Nicolas Cage i "Dream Scenario"
 Foto: Ymer Media

Nicolas Cage i "Dream Scenario" Foto: Ymer Media

Filmspesial 2. februar:

Animasjon og svart humor

«Superkompisene», «Argylle» og «Dream Scenario» er blant ukas filmer.

Hjertelig velkommen til den første filmsendingen i februar, der vi har dette å by på: Djerve dukker i «Superkompisene» - og Carl Edvard har sett «Dream Scenario».

Publisert:

Vi starter ukens filmsending med animasjonskomedien «Superkompisene», som foregår i New York. Dukken Don er lei av å være narr på det lokale dukketeateret, og bestemmer seg for å dra ut på eventyr i Central Park. Der møter han den rappende hunden DJ, og sammen opplever de litt av hvert. Men når Don får vite at teatervennene hans er i trøbbel får både han og DJ en gylden mulighet til å vise hva de er gode for. I den norske versjonen hører vi bl.a. Scott Maurstad, Klara Høeg og Karl-Vidar Lende. Regi: Jérémie Degruson, aldersgrense: 6 år. (V)

"Superkompisene"
 Foto: Ymer Media

"Superkompisene" Foto: Ymer Media

Ukens neste film, actionfilmen «Argylle», handler om forfatteren Elly, som lever av å skrive spionromaner. Elly og katten hennes lever et tilbaketrukket liv, men en dag begynner det å skje noe mystisk: Hendelsene som Elly skriver om i hennes nyeste roman, speiler aktivitetene til en spionorganisasjon med onde hensikter, og nå ber organisasjonen henne om å skrive neste kapittel i romanen. I hovedrollene finner vi Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Samuel L. Jackson og Catherine O’Hara. Regi: Matthew Vaughn, aldersgrense: 12 år (V)

"Argylle"
 Foto: UIP.com

"Argylle" Foto: UIP.com

Nå er det klart for ukens filmanmeldelse, og denne uken har Carl Edvard sett den sorte komedien «Dream Scenario».

Nicolas Cage og Dylan Gelula i "Dream Scenario".
 Foto: Ymer Media

Nicolas Cage og Dylan Gelula i "Dream Scenario". Foto: Ymer Media

Ukens forhåndstitt byr på romantikk, action og eksplosjoner, for onsdag 1. mai er det premiere på «The Fall Guy»! (V)

Filmnytt: Onsdag 30. oktober er det premiere på den nye norske filmen «Nr. 24», som skal handle om livet til den norske krigshelten Gunnar «Kjakan» Sønsteby. 23. januar ble det klart at Sjur Vatne Brean og Erik Hivju skal spille den unge og den gamle utgaven av Sønsteby, som under 2. verdenskrig var kjent som, nettopp, nr. 24.