Empo TV

Filmsending 3.mars:

Hardtslående drama og animasjon

«Creed III» og "The Whale" er blant ukens titler

Hjertelig velkommen til den første filmsendingen i mars, der vi har dette å by på: Adonis Creed vender tilbake,vi får et gjensyn med gjengen på Kutoppen og Carl Edvard tar for seg «The Whale».

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2023 kl 08:49

Ukens første film, «Creed III», er den tredje spinoff-filmen fra «Rocky»-universet, og i likhet med de to første «Creed»-filmene handler også denne filmen om Adonis Creed, som er sønnen til Rocky Balboas motstander og venn, Apollo Creed. I de siste 7 årene har Adonis’ karriere i bokseringen vært som et eneste stort eventyr, og det samme kan sies om familielivet hans. Men en dag møter han barndomsvennen Damian, og kort tid etter begynner hemmeligheter fra fortiden å sive til overflaten. Hemmeligheter som ikke tåler dagens lys. I hovedrollene finner vi Jonathan Majors, Phylicia Rashad, Tessa Thompson og Michael B. Jordan, hvorav sistnevnte også står for regien. Aldersgrense: 12 år. (V)

I 2018 ble vi kjent med Klara, Gaute og resten av gjengen på Kutoppen, i animasjonsfilmen med samme navn. I 2020 var det klart for oppfølgeren, «Jul på KuTuppen», og nå er det klart for 3. film i serien, nemlig «KuToppen – På sporet». Om bord på høyhastighetstoget Metana blir professor Albert Einsweins nyeste oppfinnelse - et frø som kun er avhengig av tørr jord for å vokse – stjålet på mystisk vis. Klara og Gaute bestemmer seg for å undersøke saken, og med seg får de mesterdetektiv Agatha Christensen. I hovedrollene finner vi Henriette Faye-Schjøll, Mats Eldøen, Fritjof Såheim og Henriette Marø. Regi: Will Ashurst, aldersgrense: tillatt for alle. (V)

Til våren vender trekkfuglene tilbake til Norge, og noen andre fugler som vender tilbake er spurven Richard og storkefamilien hans. For fredag 21. april er det premiere på «Richard Storken og den mystiske juvelen», som er oppfølgeren til «Richard Storken» fra 2017. (V)