Empo TV

Ukens filmspesial:

Superhelter, drama og julestemning!

Ukens filmsending er på plass! Det blir som vanlig tatt for seg et utvalg kinoaktuelle filmer, presentert av Anders og Carl-Edvard. Denne gangen har de dessuten hentet inn forsterkning fra Prøysen-entusiast Mattias, som har tatt en nærmere titt på og sier sin hjertens mening om "Teddybjørnens Jul".

Publisert:

Sist oppdatert: 22.11.2022 kl 12:39

Først ut i dag er Carl Edvards anmeldelse, og Carl Edvard – hva synes du om «Black Panther: Wakanda Forever»? (V)

Hvor langt er du villig til å gå for å redde barnet ditt? Dette spørsmålet bringes til torgs i «Swamp Lion», som foregår på grensen mellom USA og Mexico. Ekteparet Jim og Bee sliter med å få betalt medisinene som deres kreftsyke sønn trenger. Når de får beskjed om at en ny kreftbehandling kommer til å koste 250 000 dollar, eller 2,6 millioner kr., bestemmer Jim seg for å få skaffe pengene – selv om det innebærer å smugle narkotika over grensen. I hovedrollene finner vi Michael Ray Escamilla, Bre Blair, Luis Bordonada og Karen Sorus Albisua, og regien er ved danske Torben Bech. Aldersgrense: 12 år. (V)

I dag er det nøyaktig 20 dager til vi kan åpne første luke i adventskalenderen, men nettopp i dag vandrer Norges mest kjente teddybjørn inn i kinosalen i familiefilmen «Teddybjørnens Jul». Mens hun er ute for å handle, oppdager Mariann en teddybjørn på lykkehjul-hylla, og hva mer er, det ser ut til at den … lever! Mariann bestemmer seg for å få tak i teddybjørnen, men sistnevnte, som heter Teddy, har en drøm om å komme seg ut i verden, sammen med en rik eier. Regien er ved Andrea Eckerbom, og i hovedrollene finner vi Marte Klerck-Nilssen, Vegard Strand Eide, Marianne Krogness og Nader Khademi. Aldersgrense: Tillatt for alle. (V)

Og vi forlater ikke «Teddybjørnens Jul» helt, for nå skal vi høre hva vår Alf Prøysen-ekspert, Mattias Woodson, har å si om årets første julefilm.

Ukens forhåndstitt er "Kutoppen - På sporet".