Empo TV

Kulturnytt tirsdag 26. oktober 2021

Ny runde med "Maskorama"

Publisert:

Fra og med lørdag 6. november er det klart for sesong 2 av NRK-suksessen "Maskorama", programmet der topp anonymiserte kjendiser opptrer i ulike kostymer. I likhet med fjorårets program deltar det 8 kjendiser i år, og det er opp til det norske folk, sammen med et panel bestående av artist og programleder Nicolay Ramm, artist Marion Ravn og kjendisstylist Jan Thomas, å gjette hvem de ulike kjendisene er. - Eg har byrja å analysere allereie eg, sier Ramm til "Maskorama-podcasten", som ble tilgjengelig på Itunes og andre strømmeenheter torsdag morgen.

For det å være med på "Maskorama" er ingen spøk. Deltagerne må lyve til familie og venner om hva de er med på, og de må unngå kjendisfotografenes kameraer. Nå har det imidlertid kommet frem at vi denne høsten vil bli kjent med en nisse og en havfrue. "God ljug, hilsen Nissen" og "Haha, jeg gleder meg til å forvirre dere. Havfruen", står det på to konvolutter som paneldeltakerne får overrakt under podkastens første episode. - Shit, nå fekk eg skikkeleg gåsehud, sier Marion Ravn.

Hvem som er inne i de forskjellige maskene, vil avsløres etter hvert som ukene går. Og dersom du vil vite hva deltakeren som røk ut i ukens episode har på hjertet, kan du høre på "Maskorama-podcasten"s søndagsutgave.

I starten av oktober ble det klart at Torino

Les hele saken: To Maskorama-karakterar er «avslørte» – NRK Kultur og underholdning

Kilde: nrk.no

41 land deltar i neste års Eurovision Song Contest

8. oktober ble den norditalienske byen Torino tildelt vertskapet for den 66. utgaven av Eurovision Song Contest (ESC), og 20. oktober ble det klart at 41 land stiller til start i byens innendørsarena, PalaOlimpico. Armenia og Montenegro vender tilbake etter tre års fravær, mens vi her i Norge kan vi markere at vår hjemlige variant - Melodi Grand Prix (MGP) - arrangeres for 60. gang. ESC 2022 arrangeres i perioden 10 - 12 - 14. mai.

PS! Søndag 24. oktober kunne det norske Eurovision-nettstedet ESCNorge melde at Melodi Grand Prix 2022 blir arrangert i H3 Arena på Fornebu i Bærum, hvilket gjelder både delfinalene og finalen. Det kommer til å være publikummere i salen, men hvor mange er uvisst. MGP 2022 arrangeres i perioden 15. januar - 19. februar.

Les hele saken (på engelsk): REVEALED: the 41 countries joining Eurovision in Turin 2022 🇮🇹 - Eurovision Song Contest

Kilde: eurovision.tv, escnorge

Publisert av: Anders Teslo