Empo TV

Klart for VG-lista 2022

Finner sted i Oslo, Bergen og Trondheim

Foto: PxHere

Foto: PxHere

Etter to år med korona, er det endelig klart for VG-listas sommerturne igjen. Årets turné foregår i Oslo (fredag 17. juni), Trondheim (onsdag 6. juli) og Bergen (onsdag 13. juli), og første stopp er Rådhusplassen i Oslo. Der skal Arian og Nate fra Studio P3 sørge for en uforglemmelig kveld.

Publisert:

- Det er en stor drøm som går i oppfyllelse! Det er langt mellom Førde og Oslo, så VG-lista Rådhusplassen har noe jeg har sett på TV helt siden jeg var liten. Men jeg har alltid hatt lyst til å være til stede, så det at jeg faktisk skal lede denne festen blir skikkelig gøy! Jeg gleder meg masse til å skrike ut "Rådhusplasseeeeeen" på en så ikonisk scene, sier Studio P3-programleder Arianrhod "Arian" Engebø til NRK. Sammen med kollegaen hennes, Nate Kahungu, skal hun lede festen på Rådhusplassen, og Engebø legger til: - Det blir selvfølgelig dritskummelt også, siden det er et så stort publikum både på konserten og hjemme i sofaen, men det prøver jeg å tenke mindre på. Det blir jo en festkveld uten like. Også Nate ser frem til junikvelden. - Jeg er utrolig gassed! Det er helt vanvittig at jeg skal være programleder, og det var en stor ære å bli spurt. Jeg har fulgt med på VG-lista siden jeg var liten, men jeg har aldri fått være til stede der. Jeg tror det blir en fantastisk opplevelse, sier han.

Artistene som skal opptre på Rådhusplassen 17. juni er Alan Walker, Eurovision-representantene Subwoolfer, Synne Vo, Ballinciaga, Ramón, "Rådebank"-artist Emma Steinbakken og Chris Holsten. Flere artister vil bli kunngjort i tiden som kommer.

VG-lista er en samproduksjon mellom NRK P3 og VG, og prosjektleder for VG-lista i P3, Christin Wiig, ser frem til å slippe programlederne og artistene løs. - Det blir superspennende med Arian og Nate som programledere for årets VG-lista. De har varme, personlighet og identitet og snakker i øyehøyde med målgruppa. De lever til daglig av å gi de unge musikkglede i P3 og kjenner godt til alle artistene som kommer på scenen. Det er første gang de står på VG-lista Rådhusplassen, så de er superspente! De gleder seg til å gi ungdommen årets største musikkfest, sier Wiig.

Les hele saken:
NRK: Arian og Nate leder VG-lista på Rådhusplassen

Kilde: nrk.no, vglista.no