Empo TV

Birgit Skarstein ute av "Skal vi danse"

Lørdag ble det klart at Birgit Skarstein (31) og Philip Raabe (20) måtte forlate "Skal vi danse", etter å ha vært med siden starten av årets utgave. Paret var på 2. plass etter at dommerne hadde avlevert sine poeng, men seerne ville det annerledes.

Publisert:

- For et fantastisk eventyr vi har fått være med på! Jeg har fått lært så utrolig mye nytt og blitt kjent med fantastisk fine mennesker. Også har jeg ikke minst fått mye tid sammen med Philip, sa Skarstein til TV2 etter at det ble klart at paret hadde røket ut. Hun har vært historisk i og med at hun er den første personen som sitter i rullestol som deltar i "Skal vi danse", og legger til: - Vi startet med en debatt som gikk på om vi kunne danse, og det har vi vist at vi kan. Jeg har fått så utrolig mange videoer fra så mange mennesker som har funnet glede i dansen - uansett utgangspunkt. Det er det viktig at vi fortsetter med fremover. Også Raabe er fornøyd: - Jeg er skikkelig glad for at vi har fått vist at rullestoldans finnes og hvor fint det er. Dans er for alle, sier han.

I et innlegg på Instagram takker Raabe alle de som har stemt på ham og Birgit. - Birgit Skarstein - hvor skal jeg begynne! For et forbilde og stjerne du er. For en champion! Du gir aldri opp, vil bare mer og mer og mer! Du har trent og trent så hardt, du har gitt meg så mye energi, skriver han, og legger til: Du har lært meg så utrolig mye som jeg kommer til å ta med inn i voksenlivet. For en fantastisk person du er, og du kommer alltid til å være mitt forbilde. Takk for reisen. Skarstein svarer med følgende innlegg: Du er virkelig en stjerne, både som danser og menneske. Jeg klarer ikke å rettferdiggjøre i en oppsummeringspost hva du har gjort, så du må få en egen.

Les hele saken: Ute av "skal vi danse"

Kilde: tv2.no

Publisert av: Anders Teslo