Empo TV

Helgemoro: Ukas Rønning/Tid for bok

Latter er stengt. Derfor må min store helt, og pilotgjest i Egotripp: Jon Niklas Rønning levere digitalt, slik som så mange andre dessverre må nå om dagen. Han har fått i oppdrag og levere 1 aktuell humorvise i uka, til YouTube serien “Ukens ...

Publisert:

Latter er stengt. Derfor må min store helt, og pilotgjest i Egotripp: Jon Niklas Rønning levere digitalt, slik som så mange andre dessverre må nå om dagen. Han har fått i oppdrag og levere 1 aktuell humorvise i uka, til YouTube serien “Ukens Rønning”. Siden jeg mener han er Norges beste revyviseforfatter, og kanskje også mitt største ideal noensinne, vil jeg gjerne få anbefalle denne listen. Den er langtfra komplett, og flere gullkorn vil komme etter hvert, men her har dere i allfall de sju første:

En annen moromann som jeg setter høyt, og som jeg også har hatt gleden av og intervjue i min storslagne Podcast Egotripp, er komiker Christer Torjussen. Han har også hatt sin lille digitale koronaspalte gående på YouTube, nå i disse nedstengningstider, som han har valgt og kalle for “Tid For Bok”. Dette konseptet er like enkelt som det er genialt. Han leser ett utdrag fra en HELT EKTE, VIRKELIG OG ORDINÆR BOK, men ved og bytte ut 1 ENESTE ORD, vil det han leser få en HELT ANNEN, splitter ny og ganske så annerledes virkning! Det mest geniale med dette her, er att han OVERHODET IKKE har skrevet eller funnet på noe nytt selv! ALT er hentet fra boken, og effekten kommer simpelthen ved og bytte ut dette ene ordet! Her er den foreløpige lista, men siden han fortiden er på Turne Nordenpå med “Latter-Live”, aner jeg ikke når det kommer nye episoder. Det skal også sies, att til forskjell fra “Ukens Rønning”, er “Tid for bok” ett frivillig og IKKE påkrevd overskuddsprosjekt:

Mattias Damsgaard Woodson