Empo TV

NRKs påsketilbud for 2021

Tidligere i mars presenterte NRK sitt påsketilbud for offentligheten, og som vanlig finnes det noe for enhver smak. Under følger en oversikt over noe av det du kan se (og høre) i påskeferien, som i år varer fra 27. mars - 5. april.

Publisert:

  • 29. mars - 5. april, NRK 1: "Påskenøtter" - For 11. gang står humorduoen Øystein Bache og Rune Gokstad klar til å lede oss gjennom lette og vanskelige oppgaver. Det kan nevnes at programmet hadde sin begynnelse 1984, og at julevarianten, "Julenøtter", gikk på lufta for første gang i 1992. Roald Øyen ledet både jule- og påskenøttene frem til 2010.

  • 29. mars - 3. april, NRK P1: "Påskelabyrinten": Når programleder Viggo Valle spør deltakerne i "Påskelabyrinten" "Kor ska vi reis hen nu?" vet man at påskestemningen har kommet. Som vanlig skal en rekke deltakere jobbe seg innover i labyrinten, geografioppgave for geografioppgave, og det hele avgjøres på påskeaften.

  • Fredag 26. mars er det premiere på NRKs fiksjonspodkast "Mørke fortellinger", der 6 forskjellige historier bindes sammen i et felles univers. Har du noen gang opplevd å våkne om morgenen og kjent at noe ikke er som det skal være? Har du følt at du ikke oppfatter virkeligheten så godt som før, fordi det finnes flere lag? i serien blir det som tilsynelatende er trygt og gjenkjennelig, til noe skummelt og skremmende. Og når du tror at det hele er over, viser det seg at det du har opplevd, bare har så vidt begynt...

Når vi snakker om mystiske ting og hendelser, har NRK et solid påskekrimtilbud å by oss. 26. mars er det klart for sesong 2 "The Bay" i NRKs nett-TV, som foregår i kystbyen Morecambe, hvor vi følger politietterforsker Lisa Armstrong. Serien blir sendt på NRK 1 fra 29. mars. Ellers er det klart for nye sesonger av "Nedgravde hemmeligheter" (sesong 4 fra 26. mars i NRKs nett- TV og 2. april på NRK 1) og "McDonald & Dodds" (sesong 2 fra 26. mars i NRKs nett-TV og samme kveld på NRK 1), mens nye serier som "Grace" og "Mordene i Pembrokeshire" er årets nye krimserier.

  • Fra lørdag 27. mars på NRK Super: "Superkrim" - I "Superkrim" kan de mest mystiske ting skje innenfor kringkastingssenterets fire vegger, og i årets utgave dukker flere spørsmål opp. Hvorfor boikotter "Debatten"-programleder Fredrik Solvang beredskapsøvelsen? Hvem har hengt opp Victor og Chriss fra FlippKlipp i soveposer? Og sist men ikke minst: Hvem har stukket av med påskenøttene? Svaret får du ved å følge med fra 27. mars på NRK Super - og videre utover i påskeferien...

  • Skjærtorsdag 1. april kl. 19:45: "Hele Norge spiller" - Victor Sotberg og Mikkel Niva inviterer til spillfest. Her er det plass til både Monopol og Call of Duty, og du som ser på kan delta fra din egen stue.

  • Fra søndag 4. april: "Vår perfekte planet" - I denne BBC-dokumentaren får vi et innblikk i hva som gjør at Jorden er et godt sted å leve på. Serien, som er i 5 deler, tar for seg vulkaner, sola, havet, været og menneskene.

Les hele saken: Høydepunkter på NRK i påsken 2021 – NRK Presse – Pressemeldinger, - bilder og kontaktinformasjon

Kilde: nrk.no

Publisert av: Anders Teslo