Empo TV

Nygamle spill - og andre spillslipp

Selv om man kan gå på ski og være ute, har vinteren så langt vært preget av koronaviruset, hvilket gjør at vi for det meste må holde oss inne. Da er det fint å koble av med et dataspill, og vårens spillslipp byr på litt av hvert. Her er tre høydepunkter.

Publisert:

Fredag 12. februar: "Super Mario 3D World + Bowsers' Fury" (Nintendo Switch)

Da "Super Mario 3D World" ble sluppet til Ninteno Wii U (oppfølgeren til Nintendo Wii) i november 2013 fikk spillet strålende mottagelse av anmelderne, og nå får Nintendo Switch-spillerne endelig boltre seg i Marios fargerike verden. Du kan spille som Mario, broren hans, Luigi, samt prinsesse Peach, og i spillet kan du bl.a. iføre dem et kattekostyme slik at du kan klatre på veggene. Med Switch-utgaven får du også sidehistorien "Bowsers' Fury", hvor Mario, Luigi og prinsesse Peach må kjempe mot skurken Bowser, som har blitt større, ondere (og mer flammesprutende) siden sist.

Les mer om spillet her: Super Mario™ 3D World + Bowser’s Fury for the Nintendo Switch™ system - Official Site

Fredag 30. april: "New Pokemon Snap" (Nintendo Switch)

I "Pokemon Snap", som ble sluppet til Nintendo 64 i 2000, får spillets hovedperson, Todd Snap, følgende oppdrag fra professor Oak: Reis ut til Pokémon Island og fotografer så mange Pokémon som du kan! Og det er dette som skiller "Pokémon Snap" fra andre Pokemon-spill: Du skal fotografere Pokémon - ikke fange dem! Oppfølgeren, "New Pokémon Snap", baserer seg på det samme prinsippet, men denne gangen er det professor Mirror og hans assistent, Rita, som gir deg oppdraget med å dra på Pokémon-fotosafari på Lental-øyene. Gjør deg klart for vårens mest pokétastiske eventyr!

Les mer om spillet her: New Pokémon Snap™ for Nintendo Switch (pokemon.com)

Våren 2021: "LEGO Star Wars - The Skywalker Saga" (Playstation 4, Playstation 5, Nintendo Switch, XBOX Series X/S, XBOX One)

Hva får du dersom du tar alle de 9 "Star Wars"-filmene og presser dem sammen i ett og samme spill? Jo, da får du "LEGO Star Wars: The Skywalker Saga", som lar deg spille deg gjennom de 9 filmene i den rekkefølgen som du ønsker. I spillet kan du også utforske verdensrommet, og når det kommer til spillbare figurer er det mange nok å ta av. Dette er forresten ikke første gang at "Star Wars"-sagaen har blitt "LEGO-fisert"; i 2005 kom "LEGO Star Wars - The Video Game" som tok for seg filmene som kom i 1999, 2002 og 2005, i 2006 kom "LEGO Star Wars - The Original Trilogy" som tok for seg filmene som kom i 1977, 1980 og 1983, mens "LEGO Star Wars - The Complete Saga", som kom i 2007, kombinerte de to foregående spillene.

Les mer om spillet her: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga – TT Games

Kilde: nintendo, ttgames.com

Publisert av: Anders Teslo