Empo TV

Om kjendiser og para-VM

Fra 12. - 23. januar blir tidenes første para-VM i snøsport avholdt på Lillehammer, og mens utøvere fra 45 land konkurrerer om gullmedaljene i det som er det største para-arrangementet i Norge siden Paralympics i 1994, skal en rekke norske kjendiser konkurrere om heder og ære i "Kjendis-VM".

Publisert:

Sist oppdatert: 05.01.2022 kl 10:15

Det er 3. gang at NRK inviterer til edel kappestrid om hvilke av kjendisene som er best på vinterføre, men denne gangen skal de konkurrere i fire paraidretter: Alpint for synshemmede, langrennspigging, sitski og skiskyting for blinde. Til hver av øvelsene får de hjelp av en utøver som driver med den aktuelle øvelsen, og programledere (og lagledere) er NRKs Ida Nysæther Rasch og Emil Gukild. Episodene blir kommentert av Ole Kristian Stoltenberg, vertsarenaen er innendørsarenaen SNØ i Lørenskog, og under finner du oversikten for hver episode.

Sendeskjema, "Kjendis-VM - sesong 3"

Episode 1 - Alpint for synshemmede: Team Gukild: Ahmed Mamow og Katarina Flatland, Team Rasch: Espen PA Lervaag og Oskar Westerlin. Instruktører: Andrea Pharo og Liss Anne Pettersen.

Episode 2 - Langrennspigging: Team Gukild: Siri Kristiansen og Mayoo Indiran, Team Rasch: Silje Nordnes og Tete Lidbom. Instruktør: Birgit Skarstein.

Episode 3 - Sitski alpint*: Team Gukild: Jon Martin Henriksen og Henrik Fladseth, Team Rasch: Daniel Kvammen og Victoria Nadine. Instruktør: Jesper Saltvik Pedersen.

Episode 4 - Skiskyting for blinde*: Team Gukild: Vegard Harm og Jenny Skavlan, Team Rasch: Thomas "Fingern" Gullestad og Annika Momrak. Instruktør: Mathea Tofte.

  • Episode 3 og 4 blir lagt ut i NRKs nett-TV 7. og 14. januar. Episode 1 og 2 ligger allerede ute.

Les hele saken:
Ny sesong av Kjendis-VM

Kilde: nrk.no