Empo TV

Tusenfryd åpner på lørdag:

Facelift til en verdi av 250 mill!

Foto: Andreasr24, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Foto: Andreasr24, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons

Glem hestehov og utepils! For undertegnede er det bare ETT ENESTE SIKKERT VÅRTEGN: SESONGÅPNING PÅ TUSENFRYD!!! Og i år i 2022 har jeg EKSTRA MYE å hoppe i taket for da parken som stort sett har sett dønn lik ut siden jeg dreit i bleier har fått en ETTERLENGTET facelift til en verdi av hele 250 MILL!!! Hva har disse penga gått til? Vel, for det første har nå TusenFryd tatt steget fra å være en vanlig klassisk fornøyelsespark til og bli en TEMAPARK!

Publisert:

Området nede ved Loopen og SpeedMonster har blitt tematisert til 50-tallets USA (Grease, hvis noen er usikre på hva det vil si), og området oppe ved TømmerStupet har blitt tematisert til en slags blanding av Indiana Jones og Jungelboken. Disse områdene har INGENSOMHELST tilknytting til det jeg nevnte, jeg bare brukte de to tingene som eksempel så dere skal kunne danne dere ett bilde av hva jeg snakker om.
Route66 skal området nede hete, og Expedition Lost Kingdoms skal det øvre området hete.

Det nye spøkelseshuset som for øvrig har fått navnet The Dungeon (Fangehølet), vil bli plassert der hvor BlekkSprutKarusellen lå tidligere. Dette innebærer at TrafikkFryd flyttes ned til der hvor Enterprise lå i gamle dager.

Sist men ikke minst, må vi nevne TusenFryds kanskje største nyhet i år, berg og dalbane HuriHuri som plasseres omtrent der hvor Akrobaten lå i gamle dager, og Fryd`s Lekeplass lå frem til 2019. Dette er en bane bygget over samme lest som den gamle dragen, faktisk også av samme firma, men med fritt roterende vogner og en noe større lengde, fart og høyde enn det dragen hadde.

Ellers er det bare å vandre rundt og trekke inn de mange små nye detaljene, som at samtlige hovedattraksjoner får nye skilt, den nyoppussede SpillGaten og rett og slett gleden det gir og vite att ENDELIG kan parken være park FULLT UT allerede fra dag 1!

I tillegg kan BadeFryd by på en ny vannsklie, Knightmare blir revet til fordel for ett splitter nytt spøkelseshus med levende skuespillere, og sesongkortet som tidligere het senior og kun var tilgjengelig for mennesker som hadde fylt 65 år eller mer, skifter nå navn og blir hetende «Senior/Velferd». Det vil si at nå kan ALLE med Ledsagerbevis nyte godt av et MAXI Sesonkort (det med flest fordeler) til en adskillig hyggeligere pris en det resten av den gemene hop må ut med.

Nøkkelord

#TusenfrydVis flere