Empo TV

Håndballguttene er ute av OL

De norske håndballguttene ble tirsdag formiddag norsk tid slått ut av OL-turneringen, etter å ha tapt mot Danmark i kvartfinalen.

Publisert:

Da Norge og Danmark entret håndballhallen, var det første gang på nær 50 år at det norske herrelandslaget var med i en håndballkvartfinale i OL, etter at de deltok i sommer-OL München i 1972. Kampen var jevn, og enkelte ganger var Norge i ledelsen, men mot slutten stakk Danmark av og sluttresultatet ble 31 - 25. - Det håpet jeg hadde, forsvant nå, sa ekspertkommentator Håvard Tvedten da Sander Sagosen (Norge) fikk rødt kort. I tillegg spilte Bjarte Myrhol og Magnus Jøndal sin siste kamp, hvilket gjør at tapet var ekstra hardt. - Det er ikke noe å skrive hjem om. Det er tungt. Nå er jeg bare irritert. Jeg klarer ikke å fokusere på det. Det eneste fokuset var å levere en topp-prestasjon. Det er veldig skuffende når vi ikke klarer det, sa Myrhol til Eurosport.

Men tapet for Danmark er ikke bare trist med tanke på OL, for Danmark er laget som den nåværende generasjonen med håndballspillere ikke har klart å slå. Niklas Landin (keeper) og storspilleren Mikkel Hansen bidro til at de danske drengene gikk videre, og skal møte Spania i semifinalen. - Det var spesielt. Vi visste ikke helt hvor vi stod etter Sverige-kampen, hvor vi ikke spilte opp mot vårt beste. Vi har stor respekt for Norge, og vet de hadde mange gode spillere. De kunne gjøre surt for oss, så vi er lettet over at vi skal til semifinalen, sa Landin til NRK.

Les hele saken: Sagosen utvist da Norge røk ut av OL – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Kilde: nrk.no, wikipedia

Publisert av: Anders Teslo