Empo TV
Foto: Copyright:©2023 Paramount Pictures.TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES is a trademark of Viacom International Inc.

Foto: Copyright:©2023 Paramount Pictures.TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES is a trademark of Viacom International Inc.

Filmspesial 11.august

Ninja Turtles er tilbake!

Ninja Turtles er tilbake! I ukens filmsending tar vi for oss "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" og det franske dramaet "Mot alle odds". Carl Edvard anmelder musikalen "Greatest Days". Bli med på en spennende filmreise!

Publisert:

Teenage Mutant Ninja Turtles er tilbake!

Ukens første film er en actionfylt animasjonsfilm som tar oss med tilbake til New York, der de fire skilpaddebrødrene Donatello, Leonardo, Michelangelo og Raphael kjemper mot onde mutanter. I "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" får vi følge brødrene på deres reise for å redde byen fra ødeleggelse. Filmen har premiere i forrige uke, og er allerede en stor suksess blant både barn og voksne. Regissert av Jeff Rowe og Kyle Spears, og med norske stemmer fra bl.a. Oskar Fjeldstad-Bergheim, William Høyem Ribe, Maria Agwumaro og Trond Teigen.

Mot alle odds - et fransk drama om mot og vennskap

Den neste filmen på programmet er det franske dramaet "Mot alle odds". Filmen forteller historien om Zoe, en hestejente som drømmer om å oppdra føllet Storm til å bli en suksessfull racinghest. Men når Zoe blir utsatt for en ulykke som hindrer henne i å ri, blir det en tøff kamp både for henne og hestene. I hovedrollene finner vi Mélanie Laurent, Pio Marmaï og Carmen Kassowitz. Regissert av Christian Duguay, filmen er egnet for barn fra 9 år.

Disney's Haunted Mansion - en skummel opplevelse

Disney er tilbake med sin tredje film basert på den populære attraksjonen "Haunted Mansion". Alenemoren Gabbie og sønnen Travis flytter inn på en gammel herregård, men oppdager snart at det er noe mystisk og skummelt med stedet. Spøkelser og levende portretter gjør hverdagen vanskelig for familien, og de sliter med å få bukt med uønskede gjester. Med et stjernekast bestående av Rosario Dawson, Owen Wilson, Danny DeVito og Jamie Lee Curtis, tar filmen oss med på en spennende og hjemsøkt reise. Regissert av Justin Simien, filmen har en aldersgrense på 12 år.

Filmanmeldelse: Greatest Days

I høstens første filmanmeldelse har Carl Edvard sett musikalen "Greatest Days". Dette er en film som tar et dypdykk inn i musikkens verden, og forteller historien om en gruppe venner som må takle både personlige og musikalske utfordringer..

Forhåndstitt: Ønske - Disneys store jubileumsfilm

Vi avslutter filmsendingen med en forhåndstitt på en film som vi alle har ventet på med spenning. Disney er klar for å feire sitt store jubileum med filmen "Ønske", som har premiere fredag 8. desember. Mer informasjon om filmen og hva den handler om vil kommer nærmere premieren, men vi kan love musikk, magi og en fantastisk fortelling som vil berøre hjertene til både store og små.

Det er mye spennende som skjer på filmfronten, så hold øynene åpne for flere nyheter og anmeldelser. Vi gleder oss til å fortsette å guide deg gjennom ukens filmer og sørge for at du får den ultimate filmopplevelsen. Ha en strålende filmuke!"