Empo TV

Ukas filmspesial:

Dinosaurer, kaniner og en brennbar forhåndstitt!

Her kommer ukens filmnytt.

Publisert:

Først ut er Carl Edvards filmanmeldelse.

Filmanmeldelse, "Fire Island" - Terningkast 3

Neste år er det 30 år siden den første «Jurassic Park»-filmen hadde premiere, og totalt har det blitt laget 5 filmer om den forhistoriske parken. Nå er det klart for 6. og siste film, som også er den 3. filmen i «Jurassic World»-triologien: «Jurassic World: Dominion». Det har gått 4 år siden Isla Nublar ble ødelagt, og nå lever dinosaurer side om side med mennesker over hele verden. Men hvor lenge vil denne balansen vare? Og vil mennesket klare seg seg som verdens farligste rovdyr? I hovedrollene finner vi Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern og Sam Neill, mens regien er ved Colin Trevorrow. Aldersgrense: 12 år.

Ukens tredje film, «Verdens beste bursdag», handler om Kalle, en kaningutt som snart har bursdag. Når Kalles lillesøster, Klara, blir syk, får ikke foreldrene hans tid til å feire ham, og mens Klara er på sykehuset, ser Kalle sitt snitt til å dra til mormor, for å feire bursdagen sin der. Men før han kommer så langt må Kalle reise gjennom skogen … som ikke alltid er like hyggelig å ferdes i. Filmen er tillatt for alle, og regien er ved Michael Ekbladh.

Som nevnt er ukens forhåndstitt av det brennbare slaget, for fredag 15. juli er det premiere på animasjonsfilmen «Ildsjel», som foregår i 1930-tallets New York.