Empo TV

Ny sesong av "Alle mot 1"

Klart for nye eksperimenter og prøvelser

Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK

Foto: Esten Borgos/Nordisk Film TV/NRK

Lørdag 26. februar er det duket for 5. sesong av den direktesendte NRK-suksessen "Alle mot 1". Selda Ekiz, Victor Sotberg og Thomas Engeset utfører spennende eksperimenter, mens deltakeren må gjette seg frem til et bestemt svar. Og du kan være med å gjette via "Alle mot 1"-appen!

Publisert:

- Jeg gleder meg veldig, samtidig som jeg er kjempespent. Jeg har store sko å fylle og håper jeg klarer å levere. Men det blir moro å prøve noe nytt i "Alle mot 1", sier Ekiz, som skal være programleder i H3 Arena på Fornebu. Der skal også deltakeren, dens familie og publikum være, mens Victor Sotberg og Thomas Engeset er ute i felten og utfører ulike eksperimenter.

- Drømmejobben er jo et slitt uttrykk, men det er nøyaktig det dette er! Fritida er fylt opp med rare påfunn og aktiviteter, så å få ha dette som fulltidsjobb er jo bare gøyalt, sier Engeset, som til daglig jobber som regissør.

Han er imidlertid ikke et ukjent navn på skjermen, ettersom han som ung spilte Kjell i de to første "Olsenbanden jr."-filmene og TV2-julekalenderen "Olsenbanden jr. - Første Kupp" fra 2001. Engeset har også vunnet Gullrutens fagpris for P3 Gull.

Victor Sotberg har vært med i "Alle mot 1"-sirkuset i mange år, både som vikarprogramleder og forsøksperson.

- Det er en stor ære å bli fast programleder i "Alle mot 1". Det er virkelig gøy og spennende, sier Sotberg, som i 2020 og 2021 ledet Melodi Grand Prix jr. Han fremførte også BlimE-sangen "Ser deg" i 2020, og han var også med i 2021-utgaven av "Maskorama".

- Høydepunktet er selvfølgelig alle eksperimentene vi gjør. Hver eneste uke er det noe annerledes og tøft vi skal teste. Det er deilig å jobbe med noe sånt for en nysgjerrigper som meg, sier Sotberg videre.

NRKs redaktør for "Alle mot 1", Jan Egil Ådland, ser frem til at den nye sesongen inntar skjermen.

- Jeg er skikkelig begeistret over at vi nå utvider Alle mot 1-universet med ett kjent og ett nytt fjes. Både Victor og Thomas er veldig lekne og kommer til å angripe den nye sesongen med iver og entusiasme, sier Ådland, som takker Ole Rolfsrud for programlederjobben i de siste 4 årene.

- Det er ingen tvil om at vi kommer til å savne Ole, vår kjære klippe gjennom fire sesonger. Vi er veldig takknemlige for at vi fikk låne ham fra Sporten i disse fire årene. Men "Alle mot 1" er et konsept som kler forandring, og det vil publikum også se mer av framover, sier Ådland videre.

Les hele saken:

Kilde: nrk.no

Nøkkelord

#Alle mot 1Vis flere