Empo TV
Foto: Einar Film/Euforia

Foto: Einar Film/Euforia

Filmspesial 13. oktober:

En helt vanlig, uvanlig filmspesial!

Vi vier hele denne sendingen til dokumentarfilmen "Ola - En helt vanlig, uvanlig fyr".

Hjertelig velkommen til en, bokstavelig talt, vanlig, uvanlig filmsending. For ikke bare foregår denne sendingen på ulykkesdagen over alle ulykkesdager – fredag 13., men hele sendingen er viet den nye norske dokumentarfilmen «Ola – En helt vanlig, uvanlig fyr».

Publisert:

Ola Henningsen bor på Vidaråsen, en landsby for utviklingshemmede som ligger et stykke nord for Sandefjord. I dokumentaren forteller han om livet sitt, samt store og små hendelser i hverdagen som han og de andre beboerne på Vidaråsen opplever. Men når en person som Ola har kjent veldig lenge ikke lenger er en del av hverdagen hans, stiller han seg følgende spørsmål: Kan jeg bli mer selvstendig enn jeg er i dag? Regi: Ragnhild Nøst Bergem, aldersgrense: tillatt for alle. (V)

Ola
 Foto: Einar Film/Euforia

Ola Foto: Einar Film/Euforia

Som det ble nevnt i klippet er «Ola – En helt vanlig uvanlig fyr» regissert av Ragnhild Nøst Bergem, og tidligere i år intervjuet jeg henne om filmen.

Nå er vår faste filmanmelder, Carl Edvard, klar for å fortelle om hva han syns om «Ola – En helt vanlig, uvanlig fyr».

Foto: Einar Film/Euforia

Foto: Einar Film/Euforia

"En fin dokumentar som leverer på høyt nivå - men litt mer dybde var ønsket."

Terningkast 4

Illumination Entertainment, selskapet som har gitt oss «Grusomme meg»-filmene og «Super Mario Bros. filmen», er snart klar med en ny – og høytflyvende animasjonsfilm. For 1. juledag er det norgespremiere på «Ender på eventyr» på! (V)

Filmnytt: Etter mange måneders streik ble det mandag denne uken klart at manusforfatterne i Hollywood har godkjent en avtale som har blitt inngått mellom dem og de store filmselskapene. Som følge av dette har streiken som har lammet Hollywood blitt avblåst.