Empo TV

Filmsending 9. september:

Spenning, varme og to forhåndstitter

Ukens filmer: «Bodies Bodies Bodies», «Ferskenlunden i Catalonia», «Titina» og «Black Panther: Wakanda Forever»

Hjertelig velkommen til ukens filmsending, som kan by på spenning, varme, og to forhåndstitter.

Publisert:

Som vanlig begynner vi med Carl Edvards anmeldelse, og Carl Edvard – hva skal du snakke om i dag?
Tusen takk, Carl Edvard. Ukens neste film, «Bodies Bodies Bodies», foregår i en villa der noe makabert holder på å skje. En vennegjeng i 20-årene bestemmer seg for å leke festleken Bodies Bodies Bodies, som går ut på at den som trekker et kort hvor det står en X på, skal «myrde» folk ved å prikke dem på ryggen. Men det som i starten er gøy, utvikler seg etter hvert til noe forferdelig, for plutselig blir en av vennene funnet drept! Spørsmålet blir dermed: Hvem har står bak drapet? I hovedrollene finner vi Pete Davidson, Maria Bakalova, Amandla Stenberg og Rachel Sennot, og regien er ved Halina Reijn. Aldersgrense: 15 år.

I ukens tredje film, «Ferskenlunden i Catalonia», reiser vi til sydligere strøk, til den autonome regionen Catalonia øst i Spania. I landsbyen Alcarràs bor familien Solé, som lever av å dyrke fersken, og hver sommer samles medlemmene for å høste inn årets ferskener. Idyllen blir imidlertid brutt når landeieren planlegger å bytte ut ferskentrærne med solcellepaneler, noe som skaper splid i familien. For hva skal de leve av dersom ferskeninnhøstingen går tapt? Filmen er tillatt for alle, og i hovedrollene finner vi Jordi Pujod Dolcet, Anna Otin og Xènia Roset. Regi: Carla Simón og Arnau Vilaró.

Ukens første forhåndstitt handler om en liten hund på et stort eventyr, for fredag 21. oktober er det premiere på den norske animasjonsfilmen «Titina»!
Og med det har filmtoget kommet til ukens endestasjon, som er Marvel-riket Wakanda. For onsdag 9. november er det klart for «Black Panther: Wakanda Forever», som er oppfølgeren til «Black Panther» fra 2018.