Empo TV

"Adresse Rotterdam" starter 17. april

[b]Lørdag 17. april er det klart for første episode av "Adresse Rotterdam" på NRK 1, der man skal se, høre og bedømme de 39 bidragene som skal delta i den 65. utgaven av Eurovision Song Contest (ESC), som skal foregå i den nederlandske ...

Publisert:

Lørdag 17. april er det klart for første episode av "Adresse Rotterdam" på NRK 1, der man skal se, høre og bedømme de 39 bidragene som skal delta i den 65. utgaven av Eurovision Song Contest (ESC), som skal foregå i den nederlandske storbyen Rotterdam fra 18. - 22. mai. Det kan nevnes at Norge - som stiller med Andreas "TIX" Haukeland og sangen "Fallen Angel" - skal starte som nr. 9 i semifinale 1.

Det er Marte Stokstad som skal ledsage oss gjennom det musikalske Europa anno 2021, og i år kommer hun også til å kommentere ESC-sendingene NRK 1. Med seg har Stokstad et panel som består av følgende deltakere: Komiker Kevin Vågenes (kjent fra NRK-serien "Parterapi"), redaktør Ingeborg Heldal og artist Stian "Staysman" Thorbjørnsen. I tillegg til de tre paneldeltakerne sitter det også 4 Eurovisionfans klare til å bedømme sang, musikk og kostymer, og årets jurykvartett består av Elisabeth Fjalsett, Jim Ø. Pedersen, Even Jacobsen og Adele Hagen.

I år vil det være slik at man i tillegg til å ha 7 faste paneldeltakere, også får besøk av en gjestedeltaker. Først ut er artisten Myra, og i de neste ukene vil også komiker Trine Lise Olsen, programleder Else Kåss Furuseth og artist Silje Halstensen aka. Bendik stikke innom Adresse-studioet.

Les hele saken: Adresse Rotterdam – Programomtaler (nrk.no)

Kilde: nrk.no, NRK TV

Publisert av: Anders Teslo