Empo TV

Musikkvideoen til "Fallen Angel" er sluppet

Tirsdag slapp Norges representant i Eurovision Song Contest i nederlandske Rotterdam, Andreas "TIX" Haukeland, musikkvideoen til bidraget "Fallen Angel", og siden da har responsen vært enorm.

Publisert:

I musikkvideoen møter vi Andreas som 8-åring, og når elevene på barneskolen oppdager at han har Tourettes syndrom blir han mobbet for det. Når han er 14 har ikke mobbingen gitt seg, og det er her at Andreas bestemmer seg for å lage et pannebånd, feste det rundt hodet og ta på seg et par runde solbriller. Fra dette øyeblikket er han TIX. - Det er en lettelse at den endelig er sluppet. Jeg har følt meg veldig sikker på at denne musikkvideoen kommer til å bety mye for veldig mange, sier Haukeland, og legger til: - Jeg føler at dette er det største jeg har laget noensinne. Den videoen er jeg veldig stolt av.

På Youtube er musikkvideoen til "Fallen Angel" i skrivende stund sett over 112 000 ganger på Eurovision Song Contests -kanal, mens den på kanalen til TIX' er sett over 142 000 ganger. Til sammen utgjør dette 254 000 visninger, og tilbakemeldingene har vært gode. Lørdag 8. mai setter Haukeland og resten av den norske delegasjonen kurs mot Rotterdam, og for tiden sitter han i selvpålagt karantene for å holde seg unna koronaviruset før han reiser nedover. - Det viktigste for meg er at jeg treffer noen hjerter. Det finnes flere måter å vinne Eurovision på; den ene måten er å vinne en pokal og den andre er å komme hjem og vite at jeg har gjort noe viktig for flere der ute.

Les hele saken: Tix' musikkvideo får kommentarfeltene til å koke – NRK Kultur og underholdning

Kilde: nrk.no, youtube

Publisert av: Anders Teslo