Empo TV

Klart for mer "Maskorama"-moro

Første sending finner sted lørdag 15. oktober

Foto: Fredrik Arff/Fremantle

Foto: Fredrik Arff/Fremantle

Høsten 2020 entret kostymeshowet "Maskorama" norske TV-skjermer, et show der kjente personer utkledt som syngende figurer konkurrerer om ikke å bli avslørt. Nå er det festlige showet klar for en tredje sesong,

Publisert:

- Jeg er en mester på stup og skyt. Det som kommer til meg, det kommer til meg. Da vil det være feil å gjøre noe annet enn å si det, sier Jan Thomas. Stylisten er en tredjedel av "Maskorama"s detektivpanel - de to andre detektivene er sportsprogramleder og komiker Nicolay Ramm og artist Marion Ravn. Trioen tar i bruk ulike strategier når de forsøker å gjette seg frem til hvem som skjuler seg bak maskene. - Vi tenker lit for likt, noen ganger, så jeg må forte meg så han ikke sier det jeg hadde tenkt å si, sier Marion Ravn, og viser til at hun ikke vil bli avbrutt av Nicolay. Sistnevnte mener at han må bli litt bedre. Jeg har en drivende dyktig Marion Ravn ved siden av meg. Begge de andre er veldig gode, så jeg må bare fortsette å levere, sier Ramm.

De tre detektivene har gode minner fra forrige sesong. Marion Ravns yndlingsøyeblikk var da hun og Snømonsteret sang duett. Nicolay Ramm trekker frem at Abid Raja var kledd ut som nisse, og Jan Thomas blir rørt når han tenker på Victor Sotberg, som fremførte låta "Born this Way". - Det er bare en magefølelse, men jeg tror nivået på kjente kjendiser vil være mye, mye høyere denne sesongen. Når maskene går ut så vil ingen være i tvil om hvem de er. I kraft av popularitet tror jeg at "The Sky is the Limit, sier Jan Thomas.

Som i fjor er det Silje Nordnes som skal holde orden på årets åtte masker, og dersom du vil vite mer om Maskorama kan du høre på showets egen podkast, "Maskoramapodkasten", som er tilgjengelig i appen NRK Radio.

Les hele saken:

NRK:Er du klar for Maskorama?

Kilde: nrk.no[/b]