Empo TV

Naboene til et bofelleskap med åtte multifunksjonshemmede protesterte

Flere av naboene til det nye bofelleskapet med åtte multifunksjonshemmede frykter at etableringen av omsorgsboligene skal gå ut over boligprisene. De frykter også økt trafikk og støy. Sinnene er satt i kok på Frogner.  Men Daniel Johansen ...

Publisert:

Flere av naboene til det nye bofelleskapet med åtte multifunksjonshemmede frykter at etableringen av omsorgsboligene skal gå ut over boligprisene. De frykter også økt trafikk og støy. Sinnene er satt i kok på Frogner.  Men Daniel Johansen (30) ønsker de nye naboene velkommen. Han forstår ikke de som klager.

Daniel Johansen gleder seg til de nye naboene skal komme. Han bor i bygget der bofellesskapet skal ligge. – Alle trenger et sted å bo, og området her egner seg godt til slike boliger. Jeg synes det er bra at de flytter hit, og det er fint at de kan bruke de gamle kontorlokalene til boliger. Lokalene der de nye omsorgsboligene skal ligge, var tidligere hovedkontor for Sanitetskvinnene. Etasjen ble kjøpt opp av Morgenstjernen Helsebolig og Carucel Eiendom i 2019. Siden har flere av naboene i området kjempet med nebb og klør for å stanse prosjektet.

 Johanser mener naboene er negative til det meste. De er redde for forandringer. Han tror de prøver å forsvare sitt territorium. Han mener klagen som naboene har levert til eiendomsselskapet er idiotisk. Han sier det er tomme meninger. Nabolaget vil være det samme uansett hvem som bor her. Trafikk og støy fins overalt i byen. Han håper alle vil bli mer positive etter å møtt de nye naboene sine. Han tror stemningen vil snu når de nye naboene er på plass.  

Saken er fra Nettavisen

Les hele saken Naboer har kjempet mot at åtte unge multifunksjonshemmede skal flytte inn

Publisert av Birgitte Faclk-Jørgensen